StaffPoint Oy rekrytoi osaajia ja tulevia tähtiä
ravintola-alan monipuolisiin tehtäviin. Tässä sinulle upea
mahdollisuus heittäytyä ravintola-alan mahdollisuuksiin -
oletpa sitten alan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti.
HoReCa-alalla sinun on mahdollista työskennellä à la carte
-ravintoloissa, kahviloissa, erilaisissa tilaisuuksissa,
tapahtumissa, kouluissa ja päiväkodeissa, tai vaikkapa festareilla.
Yleisimpiä tehtävänimikkeitä ovat:
- Saliapulainen, keittiöapulainen, astiahuoltaja
- Kahvilatyöntekijä, kassatarjoilija
- Á la Carte kokki, suurtalouskokki
- Vuoromestari, keittiömestari, vuoropäälikkö, ravintolapäälikkö
Toivomme sinulta:
- Mielenkiintoa ja innostusta ravintola-alaa kohtaan
- Halua tuottaa asiakkaille elämyksiä
- Täysi-ikäisyyttä
”Aloitin työurani kahvilasta ja siirryin à la carte
-ravintolaan, mistä jatkoin vuoropäälliköksi
äitiyslomasijaiseksi. Paljon on kiinni omasta asenteesta ja
avoimuudesta uusia haasteita kohtaan”. –
HoReCa-toimialan rekrytointikonsultti
Osallistu tapahtumaan tästä linkistä