-
Alkaa:
-
14. lokakuuta 2024, 10:00
-
Päättyy:
-
14. lokakuuta 2024, 10:30
-
Sijainti:
-
TE-live
Safartica Oy hakee kahta kokkia talvisesongille 2024-2025 Hotelli Ylläsrinteelle.
Ylläsrinteen kokin työhön kuuluu a'la carte -annosten ja
buffetruokien valmistus. Keittiössä on käytössä valmis reseptiikka
ja kaikki annokset käydään läpi koulutuksissa ennen sesongin
alkamista. Keittiössä työkieli on suomi, joten työn sujuvuuden
vuoksi hakijalta edellytetään suomenkielen taitoa. Viikoittainen
työaika on 37,5h. Työnantaja järjestää työntekijöille tarvittaessa
edullisen vuokra-asunnon. Mahdollisuus myös kahden hengen asuntoon,
joka sopii hyvin vaikka kaveruksille tai pariskunnalle.
TE-live-lähetyksessä keittiömestari Satu Leppänen kertoo sekä kokin
työstä että Hotelli Ylläsrinteestä työpaikkana. Satu kertoo myös
henkilökuntaeduista ja siitä, millaista on olla kausitöissä Lapissa.
Porissa Leijona-talossa (Yrjönkatu 6) järjestetään to 17.10. klo
13-15 rekrytointitilaisuus, jossa Satu Leppänen on tavattavissa.
Alueet:
Satakunta
Tapahtumatyypit:
Rekrytapahtuma