Tervetuloa Pirkanmaan TE-palvelujen videosivulle!

Tältä sivustolta löydät erityisesti nuorille suunnattuja videoita, jotka auttavat asioinnissa, ja kertovat työllistymisestä laajemmin. Sivupalkista löytyvät myös Pirkanmaan TE-palvelujen sosiaalisen median kanavat.

                           

Haastevideoissa pirkanmaalaiset työnantajat rohkaisevat muitakin palkkaamaan nuoria töihin. Takuulla tekemistä -hanke on kuvannut ja editoinut videot ja heidän Youtube-sivustonsa löytyy sivupalkin linkeistä.

Nuorille töitä! oli 5.6.2014 Tampereen Keskustorille järjestetty rekrytointi-, koulutus- ja yrittäjyystapahtuma, joka oli suunniteltu pirkanmaalaisia nuoria varten. Tapahtumassa oli noin 100 työpaikkaa ja se oli yleisömenestys. Tapahtuman juonsi Oskari Palomäki ja tapahtumassa esiintyivät taikuri Jose Ahonen ja Uusi päivä -sarjasta tuttu Vihreät valot. Tapahtuman järjestivät Pirkanmaan TE-toimiston hallinnoima ESR-hanke Työvoima Liikkeelle Pirkanmaalla yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Tapahtuman kampanjasivun löydät täältä.

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja Työministeri Lauri Ihalainen lähettivät terveisensä tapahtumaan videon kautta. Videoihin pääset tutustumaan alla olevista kuvista klikkaamalla.

  

Takuulla tekemistä -videotiimi teki Keskustorin telttojen pystytyksestä videon. Sen pääset katsomaan alla olevasta kuvasta.

Pirkanmaan TE-toimiston sivustot ja sosiaalisen median kanavat saavutat klikkaamalla alla olevista kuvista.

Työnantajille ja työnhakijoille suunnatussa verkkopalvelussa on tarkoituksena työpaikkojen ja työntekijöiden kohtaamisen edistäminen.

  

Facebook-sivultamme löydät tietoja ajankohtaisista luennoista ja muista tapahtumista. Tykkää sivusta ja saat tiedot näppärästi uutisfeediisi.

Pirkanmaan TE-toimisto twiittaa nimellä @TE-palvelutPIR. Twitterissä saat myös ajankohtaista tietoa luennoistamme ja tapahtumistamme. Lisäksi nostamme kiinnostavia aiheita työllisyydestä, yrittäjyydestä ja koulutuksesta.


Blogi-sivuillamme pääset kurkistamaan mm. mitä TE-toimiston yrityspalvelut käytännössä tarkoittavat ja samalla tutustut alueen yrityksiin. Bloggaajat ovat Pirkanmaan TE-toimistossa työskenteleviä asiantuntijoita.

Työ- ja elinkeinoministeriön Youtube-kanavan löydät nimellä TEMvideot ja klikkaamalla yllä olevasta kuvasta.

TE-palvelut löytyvät Youtubesta nimellä TE-palvelut kanava.

Takuulla tekemistä on ESR-rahoitteinen projekti, joka tuottaa mm. työllisyysaiheisia videoita.