null Ryhmämuotoinen työnhakuvalmennus Kymenlaakso, jatkuva haku

Työnhakuvalmennuksen tavoitteena on tukea ja ohjata sinun työllistymistäsi parantamalla työnhakutaitoja ja motivoimalla aktiiviseen omatoimiseen työnhakuun. Valmennus on tarkoitettu Kouvolan, Kotkan ja Haminan seuduilla asuville TE-toimiston asiakkaille.

Tässä valmennuksessa aktivoimme sinua pohtimaan ja arvioimaan omaa osaamistasi. Saat vinkkejä erilaisista työllistymisvaihtoehdoista ja vaatimuksista meiltä, vertaisryhmältä sekä suoraan rekrytoijilta.

Valmennuksen aikana saat varmuutta työnhakuun ja kehität valmiuksiasi löytää paremmin tarjolla olevia työmahdollisuuksia. Teet omaa työnhakua tukevia konkreettisia tehtäviä sekä henkilökohtaisesti että ryhmätyöskentelynä.

Työnhakuvalmennus toteutetaan ryhmämuotoisena ja pääsääntöisesti lähiopetuksena kasvotusten. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada kahdenkeskeistä ohjausta henkilökohtaiselta valmentajaltasi.

Palveluun sisältyy myös mahdollisuus suorittaa työllistymistä edistäviä lupa- ja pätevyyskoulutuksia; työturva-, tulityö-, hygieniapassi- ja anniskelulupakoulutukset.

  • 5 päivän työnhakuvalmennus on suunnattu niille TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat omatoimisia tietokoneen käyttäjiä
  • 10 päivän työnhakuvalmennus on suunnattu niille TE-toimiston asiakkaille, jotka tarvitsevat tietokoneen käyttötaitojen vahvistamista pystyäkseen hakemaan töitä omatoimisesti
  • Valmennuspalvelun tuottajana toimii Arffman Oy.
  • Katso esite
  • Lue lisää

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 13. toukokuuta 2024, 09:00
Päättyy Päättyy: 30. kesäkuuta 2024, 15:30

Seuraava tapahtuma alkaa Seuraava tapahtuma alkaa: 13. toukokuuta 2024, 09:00
Seuraava tapahtuma päättyy Seuraava tapahtuma päättyy: 30. kesäkuuta 2024, 15:30

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970