null Yrityssparraus -valmennus, jatkuva ilmoittautuminen

Harkitsetko yrittäjyyttä uravaihtoehtona? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Yrityssparraus-valmennukseen, jossa saat kaiken perustiedon yrittäjyydestä. Valmennukseen on mahdollista ilmoittautua 4/2024 saakka. Valmennus on henkilökohtaista ja sitä on saatavilla räätälöidysti 1–15 tuntia sinun tarpeittesi mukaan. Valmennuksessa huomioidaan siis lähtötilanteesi ja toiveesi ennen mahdollista yrittäjyyttä.

Valmennuksessa saat tavoitteellisen suunnitelman/opastuksen, jossa käydään läpi yrittäjyyden eri muodot, omistajanvaihdosteema ja verkoston hyödyt ennen yritystoiminnan aloittamista (asiantuntijat rahoittajat, viranomaiset). Sinulle tehdään myös osaamisen kartoitus ja suosittelut muista suoritettavista koulutuksista/valmennuksista, jotka voisivat tukea sinun yrittäjäosaamistasi.

Valmennus toteutetaan joustavasti etä- ja/tai tarvittaessa lähitapaamisina.

Yksilölliseen Yrityssparraus-valmennukseen voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Voit itse valita valmennuksen toteuttajaksi joko Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen tai Koillis-Suomen Aikuiskoulutuksen (KSAK).
Katso TE-live-lähetyksestämme lisää valmennuksesta.

Lisätietoja:

Oulun Seudun Uusyrityskeskus ry (oulunseudunuusyrityskeskus.fi)

KSAK Oy – Koillis-Suomen Aikuiskoulutus (ksak.fi)

Yrityssparraus -valmennus on osa Nuorten start up pilotti -hanketta, jota rahoitetaan Työ ja elinkeinoministeriöstä. Hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Kenelle valmennus on tarkoitettu:
Alle 30-vuotiaat (vuonna 2024 voivat osallistua -94 syntyneet) Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja Oulun seudun, Raahen seudun ja Jokilaaksojen työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaat.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tästä linkistä (webropolsurveys.com)

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 24. huhtikuuta 2023, 09:00
Päättyy Päättyy: 19. huhtikuuta 2024, 17:00

Sijainti Sijainti: Verkko/online

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970