null Erottuva CV ja työhakemus

Verkkoluento: Erottuva CV ja työhakemus

Erottuva CV ja työhakemus -verkkoluento on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää työnhaun asiakirjojaan. Verkkoluento on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo olemassa ansioluettelo- ja työhakemuspohjat.

Luennon tarkoituksena on saada sinut näkemään omat työnhaun asiakirjasi työnantajan näkökulmasta. Verkkoluennolle käymme yhdessä läpi, mitä asioita voisit vielä korostaa tai viilata asiakirjoissasi, jotta ne erottuvat positiivisesti eduksesi. Luennolla esittelemme myös perinteisistä työnhaun asiakirjoista poikkeavia tapoja erottautua.

Verkkoluento sisältää valmentavia harjoituksia ja omien työnhaun asiakirjojen viilausta, joten otathan omat asiakirjapohjasi esille luentoa varten. Saat aikaa työskentelyyn ja halutessasi myös palautetta ansioluettelostasi ja työhakemuksestasi. Asiakirjoja koskevaa palautetta saadaksesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi verkkoluennon jälkeen osoitteella pirkanmaa@springhouse.fi. Palvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille.

Sisältö

Millainen on hyvä ansioluettelo ja työhakemus?

Miten saan ansioluettelosta ja työhakemuksesta erottuvammat?

Sähköinen portfolio, visuaalinen CV ja video-CV

Näin osallistut verkkoluennolle

Liity mukaan verkkoluennolle oheisesta linkistä. Huomioithan, että lähetys alkaa vasta annettuna aloitusajankohtana.

Verkkoluento pidetään Microsoft Teams -livetapahtumana. Luennolle osallistuminen tietokoneella ei edellytä sovelluksen asennusta, vaan voit liittyä mukaan verkkoselaimella. Luentoa on mahdollista seurata myös useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta, jolloin tarvitset Teams-sovelluksen. Voit esittää verkkoluennolla kysymyksiäsi nimettömänä. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa verkkoluennosta: pirkanmaa@springhouse.fi

tai puh. 040 631 2067

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 8. toukokuuta 2024, 09:00
Päättyy Päättyy: 8. toukokuuta 2024, 11:00

Seuraava tapahtuma alkaa Seuraava tapahtuma alkaa: 8. toukokuuta 2024, 09:00
Seuraava tapahtuma päättyy Seuraava tapahtuma päättyy: 8. toukokuuta 2024, 11:00

Sijainti Sijainti: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970