null Yrittäjyys ammattina

Verkkoluento: Yrittäjyys ammattina

Yrittäjyys ammattina -verkkoluento on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä pohtiville. Luennolla käydään läpi millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan, mitä yrittäminen on sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Pohdimme yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa. 

Luennolta saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta? 

Sisältö

Mitä yrittäminen on?

Millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan?

Millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla?

 

Näin osallistut verkkoluennolle

Voit liittyä mukaan verkkoluennolle oheisesta linkistä. Huomioithan, että lähetys alkaa vasta annettuna aloitusajankohtana.

Verkkoluento pidetään Microsoft Teams -livetapahtumana. Luennolle osallistuminen tietokoneella ei edellytä sovelluksen asennusta, vaan voit liittyä mukaan verkkoselaimella. Luentoa on mahdollista seurata myös useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta, jolloin tarvitset Teams-sovelluksen. Voit esittää verkkoluennolla kysymyksiäsi nimettömänä. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

Lisätietoa verkkoluennosta: pirkanmaa@springhouse.fi

tai puh. 040 631 2067

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 15. toukokuuta 2024, 09:00
Päättyy Päättyy: 15. toukokuuta 2024, 11:00

Seuraava tapahtuma alkaa Seuraava tapahtuma alkaa: 15. toukokuuta 2024, 09:00
Seuraava tapahtuma päättyy Seuraava tapahtuma päättyy: 15. toukokuuta 2024, 11:00

Sijainti Sijainti: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970