null LinkedIn työnhaussa aloittelijoille

Verkkoluento: LinkedIn työnhaussa aloittelijoille

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu LinkedInin käyttöä aloittaville työnhakijoille. Osallistuttuasi sinulla on käsitys LinkedInistä työnhakukanavana sekä siitä, miten sovelluksen avulla voi tuoda esiin omaa osaamistaan. Valmennukseen osallistuneet saavat halutessaan myös henkilökohtaista palautetta omasta LinkedIn-profiilistaan.

Valmennuksen aikana toteutetaan tehtäviä oman LinkedIn-profiilin kehittämiseksi. Tämän vuoksi osallistujalla on hyvä olla profiili luotuna jo ennen valmennuksen alkua. Ilmainen tili luodaan osoitteessa www.linkedin.com. Kaikki valmennusharjoitukset ovat vapaaehtoisia ja osallistujat saavat halutessaan henkilökohtaista palautetta LinkedIn-profiileistaan.

Sisältö

Millainen on hyvä LinkedIn-profiili ja miten sovellusta voi hyödyntää työnhaussa?

Miten oma osaaminen tuodaan LinkedInissä esiin?

Toiminnalliset tehtävät oman profiilin kehittämiseksi

Näin osallistut verkkoluennolle

Voit liittyä mukaan verkkoluennolle oheisesta linkistä. Huomioithan, että lähetys alkaa vasta annettuna aloitusajankohtana.

Verkkoluento pidetään Microsoft Teams -livetapahtumana. Luennolle osallistuminen tietokoneella ei edellytä sovelluksen asennusta, vaan voit liittyä mukaan verkkoselaimella. Luentoa on mahdollista seurata myös useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta, jolloin tarvitset Teams-sovelluksen. Voit esittää verkkoluennolla kysymyksiäsi nimettömänä. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa verkkoluennosta: pirkanmaa@springhouse.fi

tai puh. 040 631 2067

 

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 17. toukokuuta 2024, 09:00
Päättyy Päättyy: 17. toukokuuta 2024, 11:00

Seuraava tapahtuma alkaa Seuraava tapahtuma alkaa: 17. toukokuuta 2024, 09:00
Seuraava tapahtuma päättyy Seuraava tapahtuma päättyy: 17. toukokuuta 2024, 11:00

Sijainti Sijainti: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970