null CV ja työhakemus - selkosuomi

CV ja työhakemus - selkosuomi

 

Tervetuloa Teams-luennolle. Luennolla kuulet, millainen on hyvä CV ja työhakemus. CV:ssä eli ansioluettelossa kerrot omasta osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Ota oma CV:si ja työhakemuksesi esille, kun tulet luennolle. Saat ohjeita siitä, kuinka voit tehdä CV:stä ja työhakemuksesta entistä paremmat. On tärkeää, että CV:si ei ole samanlainen kuin kaikilla muilla. Hyvä CV ja työhakemus auttavat, kun haet töitä. Luennolla opit erilaisia tapoja tehdä CV:n ja työhakemuksen. Luennolla voit myös kysyä kysymyksiä työnhaunohjaajalta.

Haluatko palautetta CV:stäsi ja työhakemuksestasi? Lähetä CV:si ja hakemuksesi luennon jälkeen osoitteeseen pirkanmaa@springhouse.fi. Palvelu on tarkoitettu Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille.

 

Näin osallistut

Luento alkaa klo 9. Liity luennolle linkistä:

Luento on Microsoft Teams -livetapahtuma. Sinun ei tarvitse asentaa Teams-sovellusta. Voit osallistua verkkoselaimella (esim. Chrome, Mozilla Firefox).

Luentoa voi seurata myös mobiililaitteilla. Silloin saatat tarvita Teams-sovelluksen.

Luennon materiaali on Spring House Oy:n. Voit ottaa materiaalista kuvia, mutta puhuja ei lähetä materiaalia sinulle. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille ja niille, joiden työt loppuvat pian.

 

Lisätietoa: pirkanmaa@springhouse.fi

tai puh. 040 631 2067

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 30. toukokuuta 2024, 09:00
Päättyy Päättyy: 30. toukokuuta 2024, 11:00

Seuraava tapahtuma alkaa Seuraava tapahtuma alkaa: 30. toukokuuta 2024, 09:00
Seuraava tapahtuma päättyy Seuraava tapahtuma päättyy: 30. toukokuuta 2024, 11:00

Sijainti Sijainti: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970