null Webinaari: Työnhaku - nuoret ja vastavalmistuneet

Valmistutko ammattiin tai saatko lukion päättötodistuksen? Webinaarissa käymme läpi muun muassa työnhaun aloituksen, työttömyysturvan ja mitä erilaisia palveluja työnhakijalle on tarjolla. Voit esittää kysymyksiä webinaarin aikana sekä sen jälkeen chatin puolella. Tervetuloa mukaan!

Osallistuminen

Osallistu webinaariin tämän linkin kautta (teams.microsoft.com)

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä Internet-yhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä.

Tulethan mukaan hyvissä ajoin ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Webinaari on maksuton.

Voit seurata verkkoluentoa useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta ja osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on TE-palveluiden omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille.

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 15. toukokuuta 2024, 09:00
Päättyy Päättyy: 15. toukokuuta 2024, 10:00

Seuraava tapahtuma alkaa Seuraava tapahtuma alkaa: 15. toukokuuta 2024, 09:00
Seuraava tapahtuma päättyy Seuraava tapahtuma päättyy: 15. toukokuuta 2024, 10:00

Sijainti Sijainti: Verkko/online

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970