Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköisestä palvelutiedotteesta

Tältä sivulta löydät vastauksia Pirkanmaan TE-toimiston sähköisestä palvelutiedotteesta useimmin esitettyihin kysymyksiin.

Miten voin saada Pirkanmaan TE-palveluiden sähköisen palvelutiedotteen?

Lähetämme sähköisen palvelutiedotteen Pirkanmaan TE-palveluiden työnhakija-asiakkaille noin kahden viikon välein. Sen lisäksi tiedotteen saavat kaikki, jotka ovat sen tilanneet Pirkanmaan TE-toimiston kotisivujen kautta.

Miksi en saa tiedotetta, vaikka olen tilannut sen tai olen työtön työnhakija?

Tarkistathan ensin, että sähköpostissasi on tarpeeksi vapaata tilaa. Jos tilaa on riittävästi, mutta palvelutiedotteet eivät silti tule perille, tarkista roskaposti-kansio. Joissain tapauksissa sähköpostiohjelma voi virheellisesti luokitella tiedotteen roskapostiksi. Jos käytät Googlen Gmailia, voi tiedote löytyä myös tarjous -välilehden alta.

Jos vika ei korjaudu näitä ohjeita noudattamalla, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Linkkejä Googlen ohjeisiin

Miten varmistan, että palvelutiedote lähetetään oikeaan osoitteeseen?

Varmista Oma asiointi -palvelun kautta, että tiedoissasi oleva sähköpostiosoite on käytössäsi oleva osoite ja se on kirjoitettu oikein. Jos sähköpostiosoitteesi puuttuu kokonaan, voit lisätä sen tietoihisi. Huomioithan, että tiedoissasi saa olla vain yksi henkilökohtainen sähköpostiosoite.

Miten voin hakea palvelutiedotteita sähköpostistani?

Palvelutiedotteet lähetetään sinulle Pirkanmaan TE-palveluiden nimellä. Kirjoita sähköpostisi hakukenttään esimerkiksi Pirkanmaa, ja sähköpostiohjelmasi hakee kaikki vastaanottamasi sähköpostit, joissa hakusana esiintyy.

Kuinka usein saan Pirkanmaan TE-palveluiden sähköisen palvelutiedotteen?

Lähetämme sinulle tietoa ajankohtaispalveluistamme noin kahden viikon välein. Sähköinen palvelutiedote sisältää ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita, haussa olevia rekrytointi- ja työvoimakoulutuksia, tapahtumia, yrittäjyyden palveluita, tietoa työnhaun ohjauksesta ja luennoista sekä tietoa myös muista työllistymistä edistävistä palveluista.

Miten voin perua sähköisen palvelutiedotteen?

Jokaisen palvelutiedotteen lopusta löydät linkin, josta voit perua sen. Muistathan kuitenkin, että sähköinen palvelutiedote on Pirkanmaan TE-palveluiden tärkein tiedotusväline, joka kokoaa ajankohtaiset palvelut kätevästi tietoosi. Jos perut tiedotteen tai et halua vastaanottaa sitä sähköpostiisi, seuraathan ajankohtaisia palveluitamme kotisivujemme kautta. Avoimet työpaikat ja haussa olevat työvoimakoulultukset löydät TE-palveluiden valtakunnallisilta sivuilta.

Sivu päivitetty 30.3.2021