Valmennukset vuonna 2024

Maksuton IMAGO-valmennus koostuu kolmesta erillisestä valmennusiltapäivästä (klo 11–16), jotka toteutetaan kahden kuukauden aikana. Valmennuksessa pureudutaan vahvan työnantajamielikuvan ja yrityskulttuurin perusteisiin, osaajien löytämiseen ja houkutteluun sekä onnistuneen rekrytointiprosessin kulmakiviin.

IMAGO-valmennuksen päätavoitteita ovat:

  • kehittää työnantajamielikuvaa, joka kattaa paitsi yrityksen ulkoisen brändin myös kyvyn vastata työnhakijoiden ja työntekijöiden kasvaviin odotuksiin,
  • kehittää monimuotoista rekrytointi- ja perehdytysosaamista sekä taitoja rakentaa osallistavaa yrityskulttuuria,
  • antaa käytännön vinkkejä ja konkreettisia työkaluja oman yrityksen johtamisen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen, ja
  • kehittää osallistuvien yritysten monimuotoisuusosaamista ja mahdollistaa myös kansainvälisen rekrytoinnin onnistuminen.

Ennen kaikkea IMAGO haluaa sytyttää yrityksissä kipinän, jonka avulla yritysten rohkeus ja kyky houkutella, perehdyttää ja sitouttaa osaajia kehittyy!

Valmennus on vuorovaikutteista ja rakentuu monipuolisesti asiantuntijapuheenvuoroista, ryhmäkeskusteluista ja harjoitustehtävistä. Valmennus toteutetaan etäyhteydellä Zoomissa, joten osallistuminen onnistuu joustavasti paikasta riippumatta.

Jokaiseen valmennusryhmään kuuluu tunnin vapaaehtoinen vertaissparraus, jossa valmennusryhmän osallistujat pääsevät yhdessä keskustelemaan ja sparraamaan toisiaan valmennuksen teemoista.

Valmennuspäivien teemat ovat:

  • Sisältä vahva työnantajamielikuva
  • Osaajamarkkinointi
  • Onnistunut rekrytointi ja perehdytys

Valmennus toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Terveydenalan henkilö mittaa asiakkaasta verenpainetta.

 

Päivitetty: 07.03.2024