Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Keski-Suomessa haussa yli 60 työvoimakoulutusta - kevään koulutustarjonta esillä tulevana keskiviikkona

Työvoimakoulutuksen tavoitteena on parantaa mahdollisuuksia työllistyä tai pysyä työmarkkinoilla. Tarjolla on niin lyhyitä, päivien tai kuukausien mittaisia lisä- ja täydennyskoulutuksia kuin useamman vuoden mittaisia tutkintotavoitteisia koulutuksia. Koulutuksia voi hyödyntää oman osaamisen täydentämisessä, päivittämisessä tai ammattitaidon ylläpidossa.

Erityisesti lisä- ja täydennyskoulutus tarjoaa keinon kouluttautua tulevaisuuden osaajatarpeisiin ja työmarkkinoiden muutoksiin. Esimerkkinä Pelillistäjä-koulutus, joka on suunnattu pedagogisen taustan omaaville työnhakijoille pelien ja pelillistämisen hyödyntämiseen opetustyössä tai yrityksissä.

– Koulutus avasi silmät aivan uusille mahdollisuuksille! Mitä enemmän tutustuin pelillistämiseen, ymmärsin sen olevan osa tulevaisuutta. Voin myös hyödyntää koulutusta omalla opettajan taustallani, edeltävässä Pelillistäjä-koulutuksessa opiskellut Jenni Majuri kertoo.

Keski-Suomessa järjestettiin vuonna 2018 yli 220 työvoimakoulutusta, jotka keräsivät yhteensä yli 2150 opiskelijaa. Yli 80% opiskelijoista antoi koulutuksen palautteeksi arvosanan hyvä/erinomainen.

Keski-Suomessa on haussa parhaillaan yli 60 koulutusta. Kevään työvoimakoulutuksia on esillä Koulutusten infopäivässä keskiviikkona 13.2. klo 12-14 Jyväskylän TE-toimistossa (Vapaudenkatu 58). Mukana kouluttajat, TE-palveluiden asiantuntijat ja koulutusten non-stop-esittelyt.

Lisätietoja tapahtumasta


Oma
asiointi