Miitti Keski-Suomi -rekrytointipalvelu

Etsitkö uusia osaajia yritykseesi? Haluaisitko tehdä yritystäsi tai toimialaasi tunnetummaksi? Harkitseeko yrityksesi laajentumista tai siirtymistä Keski-Suomeen?

Miitti Keski-Suomi -palvelu tarjoaa yritykselle räätälöityä ja kohdennettua rekrytointipalvelua. Palvelun avulla löydät vaivattomasti ja maksuttomasti sopivia työntekijöitä yritykseesi, voit tehdä yritystäsi ja toimialaasi tunnetuksi ja/tai kartoittaa työntekijöiden saatavuutta alueella. Vastaamme käytännön järjestelyistä.

Virtuaaliset Miitit

Miitti voidaan järjestää myös verkossa! VirtuaaliMiitti on ekologinen ja tehokas tapa esitellä työnantajaa ja työmahdollisuuksia. VirtuaaliMiitti ei ole paikkasidonnainen, vaan verkon kautta voit tavoittaa ihmisiä kaukaakin. Järjestämme virtuaalitilaisuudet Teams-alustalla. Tapahtumaan osallistuminen on helppoa niin työnantajalle kuin työnhakijallekin, eikä osallistuminen edellytä Teams-sovelluksen lataamista.

Miten Miitti toimii?

1. Ota yhteyttä

Ole yhteydessä Keski-Suomen TE-toimiston asiantuntijoihin. Sovitaan tapaamisaika kartoitukselle.

2. Kartoitetaan tarpeet yhdessä

Kartoituksessa käymme yhdessä läpi yrityksesi tarpeet ja sovimme parhaasta tavasta edetä. Muotoilemme sinulle parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden.

3. Järjestämme Miitin

Räätälöity Miitti on kohtaaminen potentiaalisten työntekijöiden kanssa. Se voi merkitä esimerkiksi seuraavaa:

  • Rekrytointitilaisuus: Etsimme sinulle sopivia kandidaatteja yhdessä laaditun profiilin mukaisesti. Kutsumme heidät rekrytointitilaisuuteen, jossa kohtaat heistä lupaavimmat. Paikalla haastatellaan hakijoita tai sovitaan myöhempiä haastatteluja. Tilaisuus voidaan järjestää TE-toimistossa tai yrityksesi tiloissa.
  • Profiilinnosto:  Yrityksesi tai toimialan profiilin nostaminen räätälöidyn tapahtuman avulla. Esimerkiksi yritysvierailulla tai TE-toimistossa järjestettävässä tilaisuudessa alasta kiinnostuneet hakijat saavat ensi käden kosketuksen potentiaaliseen työnantajaan. Paikalla on mahdollista nähdä, kuulla ja jopa kokeilla uutta työtä.
  • Koulutusinfo: Jos etsit hakijoita haussa olevaan RekryKoulutukseen, voimme tukea hakuasi järjestämällä kohtaamisen potentiaalisten hakijoiden kanssa joko yrityksesi tiloissa tai TE-toimistolla. Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on eväät menestyä työssä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä.

Ohjelma räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Onnistuneen kohtaamisen jälkeen voidaan kirjoittaa nimiä sopimuksiin tai tavata hakijoita jatkokeskustelujen merkeissä.

Ota yhteyttä

Keski-Suomen TE-palvelut
Työnantaja- ja yritysasiakkaiden puhelinpalvelu
puh. 0295 046 006 (ma–pe 9–16.15)
kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi

Päivitetty: 18.08.2023