Uravalmennus

Kaipaatko tukea urasuunnitelmiisi tai etsitkö uutta suuntaa urallasi?

Uravalmennuksesta saat monenlaisia hyötyjä:

  • tukea ammatillisten suunnitelmien laatimiseen ja toteuttamiseen
  • apua omien taitojesi ja vahvuuksiesi tunnistamiseen
  • uusia näkökulmia osaamisesi soveltuvuuteen eri aloille
  • tietoa työelämän muutoksista sekä alueellisesta työllisyystilanteesta ja alueen työnantajista

Uravalmennuksia on kahden pituisia: 10 päivää ja 25 päivää.

Huom. Voit suorittaa uravalmennuksessa kaksi eri lupakorttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

10 päivän uravalmennus

Mikä: Vahvistusta urasuunnitelmiin tiiviissä paketissa! Valmentaja tukee sinua sopivien uravaihtoehtojen ja ammattien löytämisessä. Opit tunnistamaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Saat tietoa sinulle sopivista koulutuksista ja työmahdollisuuksista. Valmennus on ryhmämuotoista (8–12 osallistujaa/ryhmä) ja sisältää myös henkilökohtaista ohjausta.

Missä: livenä tai verkossa

Lisätiedot: Palvelua toteuttaa Koulutuspalvelu Saarenpää Oy. Lisätietoja valmennuksen sisällöstä palveluntuottajalta: p. 040 545 1902 tai birgitta@koulutuspalvelusaarenpaa.fi

25 päivän uravalmennus

Mikä: Tukea ja ohjausta työ- ja opiskelu-uraansa pohtiville sekä alanvaihtoa harkitseville! Valmennus on ryhmämuotoista (8–10 osallistujaa/ryhmä) ja toteutetaan osallistujien yksilölliset tarpeet huomioiden. Valmennus sisältää työhön ja/tai koulutukseen tutustumisjakson, joka kestää 1–5 päivää.

Missä: livenä tai verkossa

Lisätiedot: Palvelua toteuttaa Anakom Oy. Lisätietoja valmennuksen sisällöstä palveluntuottajalta: p. 050 505 7600 tai keski-suomi@anakom.com.

Miten mukaan uravalmennukseen?

Katso alkavat uravalmennukset tapahtumakalenteristamme ja hae mukaan ilmoittamalla yhteystietosi ja toivomasi valmennuksen numero hyvissä ajoin (viimeistään 2 vk ennen valmennuksen alkua) hakulomakkeella. Hakulomakkeen ja valmennuksen numeron löydät tapahtumakalenterista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa.

Huomioitavaa

Jos olet sopinut osallistumisesta uravalmennukseen mutta et voi aloittaa valmennusta sovittuna aikana, soita TE-asiantuntijallesi tai omavalmentajallesi ja sovi asiasta. Pois jääminen ilmoittamatta saattaa vaikuttaa työttömyysetuuden maksuun.

Päivitetty: 31.08.2023