Uravalmennus

Mitä: Vahvistusta urasuunnitelmiin! Valmentaja tukee sinua sopivien uravaihtoehtojen ja ammattien löytämisessä. Opit tunnistamaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Saat tietoa sinulle sopivista koulutuksista ja työmahdollisuuksista. Valmennus on ryhmämuotoista (8–12 osallistujaa/ryhmä) ja sisältää myös henkilökohtaista ohjausta.

Ryhmävalmennuksen jälkeen palvelu jatkuu yksilöllisellä työhönvalmennuksella (1–10 tuntia/ asiakas), josta sovitaan ryhmävalmennuksen aikana.

Missä: Lähi- tai verkkototeutus

Kesto: 10 päivää + työhönvalmennus 1–10 tuntia
 

Miten mukaan uravalmennukseen?

Katso alkavat valmennukset tapahtumakalenteristamme! Voit hakea mukaan ilmoittamalla yhteystietosi ja toivomasi valmennuksen numeron hyvissä ajoin (viimeistään 2 vk ennen valmennuksen alkua) hakulomakkeella. Löydät lomakkeen ja valmennuksen numeron tapahtumakalenterista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa.

 

Lisätietoja valmennuksesta:
Palvelun toteuttaa UNIC-Palvelut Oy 
toimisto@unic.palvelut.fi
 

Huomioitavaa

Jos olet sopinut osallistumisesta uravalmennukseen mutta et voi aloittaa valmennusta sovittuna aikana, soita TE-asiantuntijallesi tai omavalmentajallesi ja sovi asiasta. Pois jääminen ilmoittamatta saattaa vaikuttaa työttömyysetuuden maksuun.

Päivitetty: 07.02.2024