Ajankohtaiset

<< Takaisin

null ”Tämä on vuoden innostavin työnhakutapahtuma”

Megamatchmaking-tapahtumassa iso joukko ihmisiä tapaamassa työntantajia.

Etsitkö työtä? Kaipaatko uusia näkökulmia urapolullesi? Universumin inspiroivimmat rekrytointimessut, MegaMatchmaking, järjestetään taas Oulussa. Nyt kannattaa merkitä kalenteriin päivämäärä 25. syyskuuta.

MegaMatchmaking on pian täällä! Tule sinäkin verkostoitumaan, tapaamaan Tullisaliin työnantajia ja voit löytää itsellesi uuden työpaikan. Kuuntele Anna Perhoa ja muita inspiroivia puhujia sekä poimi parhaat vinkit työnhakuun.

MegaMatchmaking on yksi Suomen suurimmista rekrytointitapahtumista. Viime vuonna tapahtumaan osallistui lähes 3000 työnhakijaa. Tänä vuonna tapahtumasta tulee entistä suurempi ja innostavampi. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille kävijöille.

– Tapahtumassa tulee olemaan paikan päällä noin sata työnantajaa ja työnhakua tukevaa palveluntarjoajaa. Tapahtumapäivä tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen työnhakua tukevaa ohjelmaa. Työnantajien tapaaminen on helppoa ja tapahtumasta voi omalla aktiivisuudella löytää mielenkiintoisia työpaikkoja, kertoo koordinaattori Jannika Leinonen BusinessOulusta.

– Lisäksi kannattaa hyödyntää maksuton CV-valokuvaus, jututtaa asiantuntijoita kahden kesken urakahvilassa juuri omaan tilanteeseen liittyen sekä seurata mielenkiintoisia puheenvuoroja. Tämä on vuoden innostavin työnhakutapahtuma!

MegaMatchmaking-tapahtuman ohjelma päivittyy kesän aikana. Tarkemmat tiedot aikatauluista ja näytteilleasettajista löytyvät tapahtuman verkkosivuilta. Mukana olevista työnantajista osa palkkaa myös muita kuin suomea äidinkielenään puhuvia työntekijöitä. Löydät tämänkin listauksen MegaMatchmakingin nettisivuilta.

Save the date! 

MegaMatchmaking järjestetään Oulun Tullisalissa, (Tyrnäväntie 16) 25. syyskuuta kello 9–15. Tule sinäkin!

Aika: Keskiviikko 25.9.2024, kello 9.00–15.00
Paikka: Oulun Tullisali, Tyrnäväntie 16

Muista myös nämä helmet

Urakahvila: Pääset juttelemaan asiantuntijoiden kanssa eri aiheista, kuten ammatinvalinta, Eures (työnhaku ulkomaille ja ulkomaalaisille työnhausta Suomessa), koulutusneuvonta, uraohjaus, yrittäjyys ja starttiraha sekä maahanmuuttajien palvelut.

CV-valokuvaus: Mukana on myös CV-valokuvauspiste, jossa työnhakijat voivat saada ammattilaisen ottaman valokuvan CV:tään varten ilmaiseksi.

Huomio yritysedustajat

Tarjoamme rekrytoiville työnantajille maksuttoman ständipaikan tapahtumasta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman järjestävät BusinessOulu ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.

Lisätietoja

Antti Haapalainen
antti.haapalainen@te-toimisto.fi
p. 0295 056 553

Jannika Leinonen
jannika.leinonen@businessoulu.com
p. 029 505 6371

Heidi Huhtala
heidi.huhtala@businessoulu.com
p. 040 648 6587

 

te-updated 18.06.2024