Aktuellt

null TE-live: Nyt tekijäksi leipomoteollisuuteen työvoimakoulutuksen kautta!

Oletko kiinnostunut koneista, laitteista ja yleensäkin tekniikasta leiväntuoksuisessa ympäristössä? Tiesitkö, että leipomoteollisuudessa on paljon avoimia työpaikkoja, joihin voit työllistyä tällä koulutuksella? Tervetuloa TE-liveen kuulemaan lisää tästä mahdollisuudesta, kun haastatteluun saapuvat yrittäjä Tuomas Ylä-Hemmilä Viipurilainen Kotileipomosta ja koulutuksen suorittanut opiskelija Kirsi Hynninen sekä opettaja Elmo Rautiainen Koulutuskeskus Salpauksesta.

Koulutuksen tavoitteena on tarvittavan osaamisen hankkiminen, jotta pystyt työskentelemään leipomoteollisuudessa. Sinulla voi olla aiempia elintarvikealan opintoja tai olet työskennellyt alalla, mutta voit olla myös alanvaihtaja. Voit työskennellä pakkauksen, varastoinnin ja lähettämön työtehtävissä sekä opit tekemään aistinvaraista laadunvalvontaa ja tunnistamaan mahdollisia prosessihäiriöitä.

Oppiminen tapahtuu käytännönlähtöisesti Koulutuskeskus Salpauksen opetusleipomossa ja työpaikalla oppien. Opintoihin kuuluu myös teoriaopintoja ja lisäksi hyödynnetään erilaisia verkko-oppimisalustoja. Koulutuksen toteutuksessa huomioidaan aikaisempi alan osaamisesi.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan TE-liveen kysymään lisää koulutuksesta!

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä tai TE-live Hämeen YouTube-kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä TE-live Hämeen YouTube-kanavalle.

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 10 augusti 2022, 14:00
Ends Ends: den 10 augusti 2022, 14:30

Plats Plats: te-live.fi

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023