Koulutus ja opiskelu

Etelä-Savon TE-toimisto tarjoaa monipuolisia palveluja oman osaamisen kehittämiseen. Palvelujamme ovat:

Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus on TE-toimiston hankkimaa koulutusta työttömille työnhakijoille ja 20 vuotta täyttäneille nuorille, joita uhkaa työttömyys. Työvoimakoulutus on joko ammatillista jatkokoulutusta tai ammatinvaihtoon liittyvään koulutusta. Työvoimakoulutus on osallistujille maksutonta.
Kaikki työvoimakoulutukset hakuohjeineen löydät te-palvelujen verkkossivuilta. Voit myös hakea itseäsi kiinnostavia koulutuksia.

 

Yrittäjäksi kouluttautuminen

Jos sinulla on hyvä liikeidea, on oman yrityksen perustaminen varteenotettava vaihtoehto oman osaamisen esilletuomiseen ja työllistymiseen. Kun harkitset yrittäjyyttä uravaihtoehtona, aiot yrittäjäksi tai olet perustanut yrityksen, voit osallistua yrittäjyyden uravalmennukseen tai yrittäjäkoulutukseen. Kaikki hakuohjeet ovat te-palvelut verkkosivuilla.

Työttömyysetuudella tuettu työnhakijan omaehtoinen opiskelu

Omaehtoisia opintoja voi tietyin edellytyksin opiskella menettämättä työttömyysetuutta. Kaikki hakuohjeet löydät te-palvelut verkkosivuilta.

Kotoutumiskoulutus maahanmuuttajille

Kotoutumiskoulutus antaa aikuiselle maahanmuuttajalle paremmat mahdollisuudet osallistua suomalaiseen yhteiskuntaan. Kaikki hakuohjeet löydät te-palvelut verkkosivuilta.

Uppdaterad: 22.02.2024