Valmennukset

TE-toimisto voi tukea työllistymistäsi lyhytkestoisilla valmennuksilla. Valmennuksina tarjotaan työnhakuvalmennusta, työhönvalmennusta ja uravalmennusta. Työnhakuvalmennusten aikataulut ja esittelyt ovat verkkosivujemme tapahtumakalenterissa.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua valmennuksen esittelytekstissä olevasta Webropol- ilmoittautumislinkistä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi-verkkopalvelussa. Jos sinulla ei ole verkkoasiointimahdollisuutta, voit soittaa henkilöasiakaspuhelinpalveluun numeroon 0295 025 500 (arkisin klo 9.00-16.15. arkipyhien aattopäivinä klo 9-15).

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennuksessa opit hakemaan työtä tavoitteellisesti ja itsenäisesti. Valmennuksessa opit

  • arvioimaan osaamistasi ja muotoilemaan sen työhakemukseksi ja CV:ksi
  • miten yritykset rekrytoivat henkilöstöä
  • käyttämään sinulle parhaiten soveltuvia työnhakukanavia

Työnhakuvalmennuksessa opitaan työnhakutaitoja myös käytännönläheisten verkkomateriaalien avulla. Saat tarpeesi mukaan henkilökohtaista ohjausta omalla polullasi eteenpäin ja selkeän suunnitelman työnhakusi tueksi. Valmennuksen jälkeen tiedät myös, mistä löydät tietoa työmarkkinoista, yrityksistä ja työpaikoista. Työnhakuvalmennus voi sisältää

  • itsenäistä tiedonhankintaa ja ohjausta tiedon lähteille
  • keskusteluja omasta osaamisesta ohjaajan kanssa
  • työhakemuksen ja ansioluettelon kirjoittamista ohjatusti

 

Palveluntuottajat

Aamos Group Oy

Anakom Oy

Eezy Työllisyyspalvelut

Työnhakuvalmennukset ovat verkkosivumme tapahtumakalenterissa.

 

 

 

UraSprintti valmennus

UraSprintti on moderni digitaalinen valmennuspalvelu, joka hyödyntää digitaalisuutta uudella tavalla tarjoamalla asiakkaille joustavaa ja tarpeita vastaavaa valmennusta.

Valmennuspalvelu on sinulle, joka kaipaat tukea ja ohjausta oman osaamisen ja vahvuuksiesi tunnistamiseen, ammatinvalinnan ja uravaihtoehtojen puntaroimiseen, tietoa osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista, tukea työnhakutaitojen ja työelämän digitaitojen kehittämiseen tai keinoja työllistymistä hankaloittavien seikkojen ratkaisemiseen.

Palveluun ohjattavilla asiakkailla tulee olla riittävät tietotekniset taidot sekä mahdollisuus digitaalisten työkalujen käyttöön mobiililaitteella tai tietokoneella.

Palveluntuottajat

BearIT Oy

 

Työhönvalmennus

Työhönvalmentaja on työnhaun tukihenkilö, joka neuvoo ja tukee sinua työpaikan etsimisessä ja työhön pääsemisessä.  Hänen ohjauksellaan löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla. Työhönvalmennusta voit saada max 50 tuntia vuodessa.

Työhönvalmentajalta saat tukea, kun

  • etsit työpaikkaa
  • laadit työpaikkahakemuksen
  • valmistaudut haastatteluun
  • solmit työsuhteen

Jos yhteydenotto tai hakemus ei johda työpaikkaan, valmentaja analysoi kanssasi hakutilannetta.

Ilmoita kiinnostuksesi työhönvalmennukseen oheisella lomakkeella: Työhönvalmennuksesta kiinnostuneet asiakkaat (webropolsurveys.com)

 

Palveluntuottajat

KasvuEsedu

 

Uppdaterad: 26.01.2024