null Vielä ehdit ilmoittautua mukaan 6.9.2018 järjestettävään Work in Lapland -rekrytapahtumaan

Work in Lapland on verkossa järjestettävä rekrytointitapahtuma, jossa pohjoisen matkailualan työnantajat sekä työnhakijat ympäri Eurooppaa kohtaavat! Tapahtuma toteutetaan Euroopan komission nettialustalla (www.europeanjobdays.eu) torstaina 6.9. klo 11.00-17.00.

Rekrytointitapahtuma saattaa yhteen matkailualan osaajat eri puolilta Eurooppaa sekä pohjoisen matkailualan ja matkailua läheisesti tukevat työnantajat. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Ja mikä parasta, osallistuminen on sekä hakijoille että yrityksille täysin ilmaista!

Tapahtumapäivän aikana työnhakija saa tietoa alan yrityksistä, työpaikoista sekä työtehtävistä, pääsee keskustelemaan yritysten kanssa ja voi järjestää itselleen vaikka työpaikkahaastattelun! Yritys puolestaa saa tapahtuman kautta itselleen kansainvälistä näkyvyyttä ja ennen kaikkea kanavan löytää motivoitunutta henkilöstöä tulevan sesongin tarpeisiinsa.

Lisätietoa tapahtumasta

Rekisteröityminen (yritykset ja työnhakijat)

Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.