Aloittava yrittäjä

Tältä sivulta saat tietoa aloittavan yrittäjän palveluista.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset apua yritystoiminnan aloittamiseen tai sinulla on kysyttävää esimerkiksi starttirahasta, ota yhteyttä sähköpostitse:

  • alkavayrittaja.lappi@te-toimisto.fi

Esitteestä löydät starttiraha-asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot.

Palvelemme rekrytointeihin ja työnantajuuteen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostilla:

  • ​​​​0295 039 502 (arkisin klo 9.00-16.15)
  • tyonantajapalvelut.lappi@te-toimisto.fi

Tietoa yrityksen perustamisesta

Suosittelemme aloittavia yrittäjiä tutustumaan Yritys-Suomi -sivustoon, josta saat monipuolisesti tietoa yrityksen perustamisesta ja seudullisista palveluista.

Oma Yritys-Suomi on käyttäjän profiilitietojen mukaan rakentuva verkkopalvelu yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvien tehtävien hoitamiseen.

Starttiraha

Starttirahan tarkoituksena on tukea aloittavaa yrittäjää toiminnan alkuvaiheessa. Lue lisää starttirahan hakemisesta Lapin TE-toimiston ohjeesta. Ohjeesta näet myös starttirahan asiantuntijoiden yhteystiedot.

StarttiKoutsi

Lapin TE-toimisto tarjoaa uusille, starttirahalla yritystoimintaa suunnitteleville maksutonta StarttiKoutsi -asiantuntijapalvelua. Saat konkreettista ohjausta ja käytännönläheistä neuvontaa yrittäjävalmiuksiin, yritystoiminnan kannattavuuteen ja liiketoiminnan edellytyksiin.

StarttiKoutsi -palvelu

Yrittäjyyskoulutus

Lapin TE-toimisto järjestää yhteistyössä eri kouluttajatahojen kanssa yrittäjyyskoulutusta aloittaville yrittäjille. Lisäksi Lapin ELY-keskus järjestää yrityksille erilaisia koulutuksia.

Kaikki yrittäjille tarkoitetut palvelut ja koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Uppdaterad: 25.09.2023