​​​​​

Aloittava yrittäjä

Tältä sivulta saat tietoa aloittavan yrittäjän palveluista.

Ota yhteyttä

Lapin TE-toimiston aloittavan yrittäjän palveluiden yhteystiedot löydät esitteestämme.

Työnantajapalveluiden yhteystiedot.

Tietoa yrityksen perustamisesta

Suosittelemme aloittavia yrittäjiä tutustumaan Yritys-Suomi -sivustoon, josta saat monipuolisesti tietoa yrityksen perustamisesta ja seudullisista palveluista.

Oma Yritys-Suomi on käyttäjän profiilitietojen mukaan rakentuva verkkopalvelu yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvien tehtävien hoitamiseen.

Starttiraha

Starttirahan tarkoituksena on tukea aloittavaa yrittäjää toiminnan alkuvaiheessa. Lue lisää starttirahan hakemisesta Lapin TE-toimiston ohjeesta. Ohjeesta näet myös starttirahan asiantuntijoiden yhteystiedot.

Startti Plus

Lapin TE-toimisto tarjoaa uusille, starttirahalla aloittaville yrittäjille maksutonta Startti Plus -palvelua jossa yrittäjä saa tukea ja sparrausta sekä konkreettisesti kirjallisen asiantuntija-arvion toimenpidesuosituksineen oman yritystoimintansa kannattavuuden, kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

Yrittäjyyskoulutus

Lapin TE-toimisto järjestää yhteistyössä eri kouluttajatahojen kanssa yrittäjyyskoulutusta aloittaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville. Lisäksi Lapin ELY-keskus järjestää yrityksille erilaisia koulutuksia.

Kaikki yrittäjille tarkoitetut palvelut ja koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

BPT – Business Personal Trainer -palvelu

Aloittavan yrittäjän ja uuden yrittäjän neuvonta- ja valmennuspalvelu

BPT-palvelu on Lapin TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun hankkima maksuton asiantuntijapalvelu uusille alkaville yrittäjille, starttirahayrittäjille sekä kahden vuoden sisällä päätoimisen yrittäjyyden aloittaneille yrittäjille.

Uusyrityskeskus

Uusyrityskeskusverkosto tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille.

Uppdaterad: 21.11.2022