Älykkäästi työuralle -valmennus

Haluatko edetä kohti unelmiasi? Oletko 17–29-vuotias nuori vailla ammatillista koulutusta tai haluatko vaihtaa alaa? Haluatko kirkastaa uravalintaasi tai pohtia työllistymistäsi? Älykkäästi työuralle -valmennuksessa saat realistiset ja konkreettiset askelmerkit oman urapolkusi rakentamiseen.

Älykkäästi työuralle -valmennuksessa oma valmentaja auttaa löytämään vastauksia, voimavaroja ja vahvuuksia uran rakentamiseen ja on tukena matkan varrella. Valmennuksen tuloksena syntyy realistinen etenemissuunnitelma sekä keinot ja valmiudet suunnitelman toteuttamiseen. Tavoitteellinen suunnitelma voi johtaa koulutukseen, työllistymiseen, yrittäjyyteen, kuntoutumiseen, hyvinvointiin tai opiskelutaitojen kehittymiseen.

Toteutus

Palvelun kesto on enintään kolme (3) kuukautta. Valmennus alkaa 3 viikon yhteisellä jaksolla, jonka jälkeen alkaa yksilöllinen jakso. Palveluun osallistuminen edellyttää oman tietokoneen käyttöä.

Aikataulu

Uusia Älykkäästi työuralle -valmennusryhmiä ei tällä hetkellä ole alkamassa. Seuraa verkkosivujamme, niin saat tiedon tulevista ryhmistä heti kun sellaisia on luvassa!

Palautetta valmennukseen osallistuneilta

"Tavoitteet toteutuivat – sain uutta tietoa koulutusmahdollisuuksista ja työelämästä."

"Tietoa on kyllä saatavilla monista lähteistä ja niihin voi tutustua itsenäisesti, mutta ryhmässä käytävät keskustelut ja saadut kirjoitustehtävät olivat mielestäni erittäin olennaisia omien ajatusten selkeytymisen kannalta."

"Oma ajatus on laajentunut ja avartunut ja jopa hiukan selkeytynyt. Tietoisuus eri mahdollisuuksista. Fiilikset paremmat."