Ammatinvalinta ja uraohjaus

Uutta suuntaa etsimässä?
Apua esteiden ylittämiseen?
Tilaa omien tavoitteiden tarkastelulle?

Ammatinvalinta- ja uraohjauksessa psykologin luona voit rauhassa pysähtyä tarkastelemaan omia toiveitasi, mielikuviasi, ajatuksiasi ja toimintatapojasi. Voit pohtia ammatillista polkuasi, siihen liittyviä haasteita ja vahvuuksia sekä tarkastella suunnittelun esteitä. Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja oman toiminnan vahvistaminen.

Tapaamiset ovat maksuttomia ja keskustelut luottamuksellisia. Palvelu on tarjolla koulutus- tai työtilanteestasi riippumatta. Tärkein edellytys on se, että itse haluat pohtia asioita ja keskustella valinnoistasi.

Ajanvaraus

Voit varata ajan psykologille Pohjois-Karjalan TE-toimiston Joensuun, Lieksan tai Nurmeksen toimipaikkoihin. Tulosta ja täytä oheinen ajanvarauslomake ja palauta se jollakin seuraavista tavoista:

  • postitse siihen toimipaikkaan (Joensuu, Lieksa tai Nurmes), jonne haluat ajan
  • lähimpään Pohjois-Karjalan TE-toimiston toimipaikkaan tai sen postilaatikkoon
  • sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.pohjois-karjala@te-toimisto.fi. Huomaathan, että tavallinen sähköposti on suojaamaton yhteys. Luottamuksellisia tietoja voit lähettää Turvaviesti-sähköpostipalvelun kautta, johon voit liittää lomakkeen liitetiedostona. Muista valita alasvetovalikosta Kirjaamo Pohjois-Karjala.

Psykologi ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse ja sopii tapaamisajan.

Neuvoja ja vinkkejä