TyönhakuSparraamo (nro 698555)

TyönhakuSparraamo on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2021!

TyönhakuSparraamo on tarkoitettu kaikille pohjoiskarjalaisille työnhakijoille, jotka haluavat tukea ja ohjausta työnhakuun liittyvissä asioissa ja tilanteissa.

Olipa tavoitteenasi työllistyminen, koulutukseen pääseminen, yrittäjyyden aloittaminen tai vaikkapa työkokeilupaikan löytäminen – autamme sinua löytämään polun tavoitteeseesi!

Uudet ryhmät starttaavat pääsääntöisesti maanantaisin. Palvelu toteutetaan lähipalveluna (korona huomioiden) ja/tai verkossa.

Palvelun sisältö

Palvelu voidaan toteuttaa joko työnhakuvalmennuksena, työhönvalmennuksena tai niiden yhdistelmänä. TyönhakuSparraamon kautta on tarjolla konkreettisia hyötyjä työnhakuun.

  • Toimivat työnhakuasiakirjat – apua ja kommentteja työnhakuasiakirjojen kanssa
  • Hallitse haastattelutilanteet – haastatteluihin valmistautumista ja harjoittelua
  • Verkostoista uusia mahdollisuuksia – uusia kontakteja ja verkostoja työnhakuun

Tavoite

Työnhakuvalmennuksen tavoitteena on auttaa asiakasta vahvistamaan työnhakutaitojaan ja -tietojaan, tarjota tietoa erilaisista työnhakumenetelmistä ja -kanavista, opastaa tuomaan esille omaa osaamista, kontaktoimaan työnantajia, löytämään työtä tai työllistymään yrittäjänä.

Työhönvalmennuksen tavoitteena on tukea asiakasta yksilövalmennuksella niin, että hän saa työpaikan avoimilta työmarkkinoilta tai työllistyy palkkatuen avulla sekä vakiinnuttaa saamansa työsuhteen.

Palvelun kesto

Palvelu toteutetaan pääosin jaksotettuna, ja sen kokonaiskesto on yksilöllinen. Aloitusjakso on pääsääntöisesti 2 kuukautta, ja yksilöllisesti sopimalla sitä voidaan jatkaa enintään 4 kuukauteen asti (2 kk + 2 kk).

Tämän lisäksi työhönvalmennus voi tarvittaessa jatkua työsuhteen tai työkokeilun aikana enintään 3 kuukauden ajan.

Palveluun ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua TyönhakuSparraamoon alla olevalla verkkolomakkeella tai jättämällä yhteydenottopyynnön TE-toimiston Oma asiointi -palvelun kautta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja

TyönhakuSparraamo-palvelun tuottaa Aamos Group Oy.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluntuottajalta: puh. 0400 972 146 tai info@aamos.fi. Tai kysy chatissa TyönhakuSparraamon verkkosivuilla maanantaista torstaihin klo 9–15, ja saat vastauksen nopeasti.