Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koronaepidemian vaikutukset Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston henkilöasiakaspalveluun

Suosithan asioinnissa ensisijaisesti verkko- tai puhelinpalveluja. TE-toimiston asiointipaikoista Pohjois-Pohjanmaalla on avoinna vain Oulun Torikadun asiointipaikka.

Oma asiointi -verkkopalvelu
Voit hoitaa suurimman osan asioinnista henkilöasiakkaan verkkopalvelussa sekä yritysten ja työnantajien verkkopalvelussa. Suosittelemme tarkistamaan ensimmäiseksi, löytyykö kysymykseesi vastaus Oma asiointi -verkkopalvelusta.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta aloittaa työnhakuasi Oma asiointi -verkkopalvelusassa, asiointipaikkojen ulko-ovien yhteydessä on lomakkeita, joilla voit ilmoittautua työnhakijaksi. Lomakkeen voi jättää asiointipaikan postilaatikkoon tai lähettää postitse TE-toimistoon.

Puhelinpalvelut
Ruuhkaantumisen välittämiseksi, soitathan TE-puhelinpalveluihin vain kiireellisissä tilanteissa. Puhelinpalvelut palvelevat arkisin klo 9.00-16.15.

Henkilöasiakkaat 0295 025 500
Telephone service for personal customers 0295 020 713
Työttömyysturvaneuvonta 0295 020 701
Koulutusneuvonta 0295 020 702
Uraohjaus 0295 020 720
Työnantaja- ja yrityspalvelut 0295 056 502
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu 0295 020 500

Asiointipaikat ja aulapalvelut
Pohjois-Pohjanmaalla on avoinna ainoastaan Oulun Torikadun asiointipaikka. Torikadulla asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-16. Itsepalvelupäätteet eivät ole käytettävissä toistaiseksi.

Aulassa voi asioida kerralla korkeintaan kymmenen henkilöä. Ethän tule TE-toimistoon, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa.

Asiointipaikoissa Pudasjärvellä, Kuusamossa, Ylivieskassa, Haapajärvellä ja Raahessa sekä Oulun BusinessAsemalla ei ole asiakaspalvelua 31.8. saakka. Asiointipaikkojen ulko-ovien yhteydessä on yhteydenottolomakkeita ja lomakkeita, joilla voi ilmoittautua työnhakijaksi. Lomakkeet voi jättää asiointipaikan postilaatikkoon tai postittaa osoitteella Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto
Kirjaamo, Torikatu 34-40, 90100 Oulu.

Kaikissa asiointipaikoissa on postilaatikko, johon voi jättää asiakirjoja.

Henkilökohtaiset tapaamiset
Kaikki asiakastapaamiset hoidetaan puhelimella tai kuvallisella etäyhteydellä.

Yleisötapahtumat ja -tilaisuudet
Tapahtumat ja asiakastilaisuudet järjestetään webinaareina tai muuten verkkoyhteyksien kautta.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto seuraa tilannetta, ja asiakaspalvelussa tapahtuvista muutoksia päivitetään tähän uutiseen Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston verkkosivuilla.


Oma
asiointi