Työnhakijalle

TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa voit hoitaa kattavasti työnhakuun liittyvät asiat. Verkkopalveluun kirjaudutaan Oma asiointi -painikkeesta, sivun oikeassa reunassa. Käynnistä työnhaku viimeistään ensimmäisenä työttömyys- tai lomautuspäivänä.Asiakkaana TE-palveluissa (te-palvelut.fi)Näin asioit kanssamme (te-palvelut.fi)Työttömän työnhakijan oikeudet ja velvollisuudet (te-palvelut.fi)Usein kysyttyä TE-palveluista (te-palvelut.fi)
Jos et voi ilmoittautua työnhakijaksi verkon kautta, ota yhteys TE-toimistoon viimeistään ensimmäisenä työttömyys- tai lomautuspäivänä.Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yhteystiedot
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikoissa on asiakkaille itsepalvelupäätteitä työnhakijaksi ilmoittautumista varten. Itsepalvelupäätteillä voi kirjautua Oma asiointi -palveluun verkkopankkitunnuksilla.

Huom: Itsepalvelupäätteet on koronaepidemian takia suljettu toistaiseksi.

Kun ilmoittaudut verkossa työnhakijaksi, henkilökohtainen käynti TE-toimistossa työnhakijaksi ilmoittautumista varten ei ole tarpeen.

TE-toimistoon avoimiksi ilmoitetut työpaikat löytyvät osoitteista: 
Avoimet työpaikat (te-palvelut.fi) EU- ja ETA-alue: www.eures.europa.eu (the european jobs network)
Kun ilmoittaudut työnhakijaksi TE-toimistoon, kerro millaista työkokemusta ja osaamista sinulla on. Näiden tietojen perusteella TE-toimisto lähettää sinulle työtarjouksia.Kun saan työtarjouksen (te-palvelut.fi)
Olet lämpimästi tervetullut tapahtumiimme, joita järjestämme Pohjois-Pohjanmaan alueella. Voit parantaa työnsaantimahdollisuuksiasi ja löytää työpaikan rekrytointikoulutuksesta, -infosta ja -tapahtumasta. Työnhakutaitoja voit kehittää valmennuksessa, työkokeilussa, infoissa ja koulutuksessa.Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteriAjankohtaista Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistossaPohjois-Pohjanmaan TE-toimiston RekryKoulutukset (te-palvelut.fi)
Ilmoitamme tapahtumista myös sosiaalisessa mediassa:Facebook.com/pohjoispohjanmaantetoimistoLinkedIn.com/company/pohjois-pohjanmaan-te-toimistoInstagram.com/pohjoispohjanmaantetoimisto
Työpäivät ilmoitetaan alle kaksi (2) kalenteriviikkoa tai yksittäisiä työpäiviä kestävästä työstä työttömyysetuuden maksajalle (työttömyyskassa tai Kela). TE-toimistoon ilmoitetaan yli (2) kalenteriviikkoa kestävästä yhtäjaksoisesta työstä. Ilmoituksen TE-toimistoon ja työnhaun päättämisen voi tehdä Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Poissaolot työllistymistä edistävässä palvelussa ilmoitetaan työttömyysetuuden maksajalle (työttömyyskassa tai Kela). Työllistymistä edistävän palvelun palveluntuottaja ilmoittaa poissaolosta työttömyysetuuden maksajalle ja TE-toimistolle.Työttömyysturvaneuvonta (te-palvelut)