Yhteistyökumppaneille

Työllisyyspoliittinen avustus

Työllisyyspoliittinen avustus on rahoitusmuoto, jolla TE-toimisto voi hankkia hankemuodossa tuotettuja palveluja asiakkailleen.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistossa on haettavana työllisyyspoliittista avustusta työllisyyttä edistäviin hankkeisiin vuodelle 2021. Haku päättyy 8.2.2021 klo 16.00.

Hakuinfo

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää hakuun liittyen perjantaina 15.1. klo 10–11 hakuinfon Teams -kokouksena. Infossa käydään läpi haun kriteerit sekä hakulomakkeen ja sen liitteiden täyttäminen. Teams-infon kokouslinkin voi pyytää Mirja Kautovuorelta: mirja.kautovuori@te-toimisto.fi  tai p. 0295 056 244.

Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet:

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työllisyyspoliittisen avustuksen hakuilmoitus vuodelle 2021 (pdf, 134 kt)Työ- ja elinkeinoministeriön lomakehakemus työllisyyspoliittisesta avustuksesta, TEM308 (suomi.fi)Liite 1 Hankekuvauslomake 2021 (docx, 81 kt)Liite 2 Kustannusarvio (docx, 45 kt)Liite 3 Palkkakustannukset (xls, 35 kt)

Työllisyyspoliittinen avustus

Tilastot ja katsaukset

Työllisyyskatsaus on ELY-keskuksen kuukausittain työ- ja elinkeinoministeriön työnvälitystilaston pohjalta laatima katsaus alueen työttömyyden, avoimien työpaikkojen ja työvoimapoliittisten palveluiden viimeaikaisesta kehityksestä.Työmarkkinat (ely-keskus.fi)

Poikkeusajan työllisyyden viikkoseurannasta löydät edellisen viikon tiedot TE-toimistoon ilmoittautuneista työttömistä työnhakijoista ja alkaneista työttömyys- ja lomautusjaksoista kunnittain. Tiedot päivitetään tiistaisin.
Poikkeusajan työllisyyden viikkoseuranta (ely-keskus.fi)
Ammattibarometrissä TE-toimisto arvioi noin 200 ammatin työvoiman kysyntänäkymiä sekä työvoiman kysynnän ja tarjonnan tasapainon kehitystä. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto laatii barometrin kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa.
Pohjois-Pohjanmaan ammattibarometri II/2020 Pohjois-Pohjanmaan ammattibarometri II/2020, tiivistelmä
Nuorisotakuun tavoitteena on edistää nuoren koulutukseen ja työmarkkinoille sijoittumista sekä estää nuoren työttömyyden pitkittyminen ja syrjäytymistä. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus seuraa nuorisotakuun toteutumista alueella kuukausittain.Nuorisotakuun seuranta - Pohjois-Pohjanmaa (ely-keskus.fi)

 

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston johto

Maire Mäki, johtaja

Marita Rimpeläinen, palvelujohtaja
Palvelutarpeen arvointi

Pirjo Juntunen, palvelujohtaja
Palvelutuotanto

Mari Tuomikoski, palvelujohtaja
Kumppanuuspalvelut

Tarja Jokimäki, palvelujohtaja
Viranomaispalvelut

Päivitetty 12.1.2021