Ajankohtaista

Otsikko
null TE-live: Kuljetusliike T. Koistinen hakee uusia ammattilaisia

Kiinnostaako kuljetusala? Tule seuraamaan lähetystä ja tutustu työnantajaan sekä avoimeen tehtävään.

Kuljetusliike T. Koistinen Oy hakee yhteistyössä TE-toimiston kanssa koulutettavaksi uusia yhdistelmäajoneuvonkuljettajia elintarvikkeiden jakelukuljetuksiin. Kuljetusliike T. Koistinen Oy on kuopiolainen kuljetus- ja kuriiripalveluita yli 20 vuoden kokemuksella tarjoava yritys, jonka toimintaa ohjaavat asiakaslähtöisyys, joustavuus ja nopeus. Tehtävien asemapaikka on Kuopio ja ajoja mahdollista tehdä kaikkina viikonpäivinä ja vuorokauden aikoina.

Koulutuksen tavoitteena on oppia yrityksen tehtäviin monipuolisesti. Alalle soveltuvat ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet opiskelijat työllistyvät rekrytoivan yrityksen palvelukseen logistiikan ammattilaisiksi. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille.

Koulutuksen järjestää CAP Pro Academy Kuopiossa 28.2. - 22.9.2022

Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu keskusteluun netissä TE-liven nettisivuilla. Voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven nettisivuille

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 26. tammikuuta 2022, 14:00
Päättyy Päättyy: 26. tammikuuta 2022, 14:30

Sijainti Sijainti: livestriimi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54