Ammatinvalinta ja uraohjaus

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen psykologit auttavat löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, ammatillisiin jatkosuunnitelmiin, sekä työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on kaikille avoin ja maksuton koulutus- tai työtilanteesta riippumatta. Tältä sivulta löydät tarjoamamme vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Paikalliset palvelut Pohjois-Savossa

Ammatinvalinta ja uraohjaus ajanvarauksella

Ammatinvalinnan- ja uraohjauksen psykologien palvelua on tarjolla henkilökohtaisena tapaamisena Pohjois-Savon TE-toimiston toimipaikoissa Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Jätä yhteydeottopyyntö ajanvaraamiseksi ammatinvalinta- ja uraohjaukseen. Kerro yhteydenottopyynnössä yhteystietosi, asuinpaikkakuntasi sekä kysymykset, joihin kaipaat apua. Otamme sinuun yhteyttä joko puhelimitse 0295 -alkuisesta numerosta tai suojatulla sähköpostilla.

Ammatinvalinta- ja uraohjauksen ajanvarauksen yhteydenottopyyntö (webropol.com)

Mikäli asiakkuutesi on siirtynyt Kuopion seudun työllisyyden kuntakokeiluun, myös ammatinvalinta- ja uraohjauksen palvelut ovat osaltasi siirtyneet sinne. Tarkemmat tiedot hakeutumisesta palveluun saat oman kuntasi nettisivuilta.  Työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvat kunnat Pohjois-Savossa: Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti, Iisalmi, Vieremä ja Sonkajärvi.

​​​Kuopion seudun työllisyyden kuntakokeilu (kuopio.fi)

Valtakunnallinen uraohjaus

Uraohjausta on saatavilla vain ajanvarauksella suomeksi.

Uraohjaus (tyomarkkinatori.fi)

Uppdaterad: 31.05.2024