null Uudenmaan TE-toimiston valmennuspalvelut: löydä sinulle sopiva vaihtoehto

Uudenmaan TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaille on tarjolla maksuttomia valmennuspalveluita. Valikoimassa on ryhmävalmennuksia, verkkovalmennuksia ja yksilöllisiä työhönvalmennuksia – jokaiselle löytyy sopiva valmennus!

Valmennuksissa ammattitaitoiset valmentajat tukevat sinua työnhaussa. Useissa valmennuksissa voit suorittaa myös osaamispasseja. Järjestämme valmennuksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tutustu valmennuksiin tarkemmin alla olevien linkkien kautta.

Jos haluat osallistua valmennukseen, löydät jokaisen palvelun omalta verkkosivulta linkin hakeutumislomakkeeseen, jonka kautta voit jättää yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

Ryhmävalmennukset

Löydä työ tehokkaan työnhakuvalmennuksen avulla. Vertaistukea ryhmässä ja yksilöllistä ohjausta tarpeesi mukaan:

Löydä uusi ura tehokkaan uravalmennuksen avulla. Vertaistukea ryhmässä ja yksilöllistä ohjausta tarpeesi mukaan:

Selkokielisessä valmennuksessa opit hakemaan työtä tai koulutuspaikkaa Suomessa. Valmennuksessa on kaksi osaa: ryhmäopetus ja jatkopolku. Ryhmäopetuksessa olet ryhmässä yhdessä muiden kanssa. Ryhmäopetuksen jälkeen alkaa jatkopolku. Jatkopolun aikana tapaat valmentajaa yksin tai ryhmässä. 

Koko valmennuksen aikana haet sinulle sopivia työpaikkoja ja koulutuksia:

Verkkovalmennukset

Löydä uusia näkökulmia työnhakuun tai urasuunnitteluun verkkovalmennuksesta. Syvenny työnhaun teemoihin videoiden, tehtävien ja artikkeleiden avulla vaikka kotisohvalta käsin:

Yksilölliset työhönvalmennukset

Oletko vähintään 30-vuotias ja työtä tai koulutusta vailla? Mietitkö vahvuuksiasi tai miten sanoittaa niitä? Älä jää yksin! Henkilökohtainen valmentaja on tukenasi tavoitteesi saavuttamisessa joustavalla aikataululla:

Suunta hukassa? Työpaikka piilossa? Löydä molemmat Nuorten valmennuksessa. Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua, alle 30-vuotias nuori, työ- tai koulutuspaikan saavuttamisessa. Valmennus on sovitettavissa aikatauluihisi:

Tunnista työkykysi ja kartoita juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja. Osatyökykyisyyteen perehtynyt valmentaja auttaa saamaan voimavarasi käyttöön ja tulee tarvittaessa mukaan myös työhaastatteluun tai työpaikalle. Saat valmennuksesta tukea jopa vuoden ajan:

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 14. huhtikuuta 2023, 09:00
Päättyy Päättyy: 30. kesäkuuta 2024, 10:00

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 01.01.1970