Nuorten valmennus

  • Yksilöllinen valmennus – räätälöidään sinulle sopivaksi!
  • Palvelua toteutetaan sinulle sopivassa paikassa
  • Mahdollisuus tarpeen mukaan osaamispasseihin ja korttikoulutuksiin: hygienia-, anniskelu- ja ikärajapassit sekä työturvallisuus- ja tulityökortit
  • Tarvittaessa uraohjausta opinto-ohjaajalta tai ammatinvalinnanpsykologilta
  • Apuna kokenut ammattivalmentaja

    Logo: Nuorten valmennus

Nuorten valmennus on alle 30-vuotiaille suunnattu työhönvalmennus, jossa sinua autetaan työn, opiskelupaikan tai työkokeilupaikan hakemisessa. Tavoitteet määräytyvät tilanteesi mukaan ja tavoitteena onkin, että valmennuksen jälkeen olet päässyt juuri sinulle sopivaan ratkaisuun.

Valmennuksessa tutustut eri työnhaun menetelmiin ja hiot työnhakutaitojasi. Valmentaja arvioi kanssasi sopivia vaihtoehtoja oman tilanteesi näkökulmasta. Valmennuksessa saatava tuki on konkreettista apua työpaikan tai opiskelupaikan hakuun ja urasuunnitteluun.

Valmennus kestää viidestä kuuteen kuukautta ja valmennuksen aikana saat henkilökohtaista palvelua vähintään 9 tuntia. Valmennusajankohdat voidaan sopia omien aikataulujesi mukaan. Voit osallistua valmennukseen etänä tai kasvotusten sinulle sopivassa paikassa.

Sinun ei tarvitse olla työtön osallistuaksesi palveluun. Valmennus on osallistujalle ilmainen.

Mukaan valmennukseen pääset sopimalla siitä oman vastuuasiantuntijasi kanssa. Palvelu alkaa viimeistään 7 päivää sen jälkeen, kun siihen osallistumisesta on sovittu.

Ilmoita kiinnostuksestasi hakeutumislomakkeella tai Oma asiointi -palvelun kautta. Oma vastuuasiantuntijasi on sinuun yhteydessä.

Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen olet päässyt juuri sinulle sopivaan ratkaisuun!

Palvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja. Nuorten valmennusta järjestävät palveluntuottajat:

 

 

Päivitetty: 18.08.2023