Ajankohtaiset

<< Takaisin

Uutisia

null Kainuun TE-toimisto hakee toteuttajia työllisyyspoliittisille hankkeille

Hankkeiden kohderyhmänä ovat osatyökykyiset ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat,
joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä.

Tavoitteena on hankkeen tarjoamien palveluiden avulla selvittää kohderyhmän asiakkaiden palvelutarpeet työllistymisen esteiden poistamiseksi. Hankkeessa tulee suunnitella ja toteuttaa asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisia palveluita kohti työelämää hyödyntäen verkosto- ja työnantajayhteistyötä. Tavoitteena on asiakkaan työllistyminen avoimille työmarkkinoille. Hankkeen tulee edistää asiakkaiden digiosaamista ja opastaa asiakkaita käyttämään työnhaun verkkopalveluja. Etusijalla ovat hankkeet, joilla on uudentyyppisiä toimintamalleja entisiin hankkeisiin verrattuna.

Hankkeen toimialueena tulee olla ensijaisesti koko Kainuu tai toimintaa tulee järjestää useamman Kainuun kunnan ja kaupungin alueella.

Palveluiden toteutuksessa voi hyödyntää muun muassa Julkisen työvoima- ja yrityspalvelulain (916/2012) mukaisia kuntoutus-, arviointi-, koulutus- ja valmennuspalveluita sekä palkkatuettua työtä.

Hankkeet voivat kestää pisimmillään 30.6.2023 saakka.

Hakuaika: 1.3.2021 – 31.3.2021 klo 16.00

Hakuohjeet: Avustusta haetaan lomakkeella: hakemus työllisyyspoliittisesta avustuksesta (TEM3.08) liitteineen. Lisäksi hakijan tulee laatia vapaamuotoinen yhden A4-sivun mittainen tiivistelmä avustettavan hankkeen toiminnasta.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen ja tiivistelmän hankkeesta sähköisesti Kainuun TE-toimiston kirjaamoon osoitteeseen kirjaamo.kainuu@te-toimisto.fi viimeistään 31.3.2021 klo 16.00.
Viestikenttään aihe: Työllisyyspoliittinen avustus

Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä eikä asiakirjoja palauteta.

Lisätiedot:
asiantuntija Heikki Romppainen
02950 39094
heikki.romppainen@te-toimisto.fi