Ajankohtaiset

<< Takaisin

Uutisia

null Kiertotalouden asiantuntijakoulutus, F.E.C

Kiertotalouden asijantuntijakoulutus F.E.C

Kiertotalouden asiantuntijakoulutus, F.E.C Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu

Mitä ja kenelle?
Kiertotalouden asiantuntija F.E.C – Further Educated with Companies on täydennyskoulutus, joka soveltuu korkeasti koulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka ovat TE-palveluiden asiakkaita ja ovat toimineet ympäristöalan tehtävissä tai joilla on vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ympäristöalalla. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi tekninen, luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen. Myös koulutusta vastaava osaaminen työelämästä hankittuna voi olla riittävä pohja osallistumiselle. Koulutus on suomen kielellä.

Sisältö
Kiertotalouden asiantuntija F.E.C -koulutuksessa opiskelija pääsee perehtymään kiertotalouteen erityisesti oman osaamisalan näkökulmasta seuraavissa pääteemoissa:

  • Kiertotalouden kokonaiskuva
  • Kiertotalous eri toimialoilla
  • Kiertotalouden liiketoimintamallit
  • Asiantuntijan ajankohtainen osaamispaketti, joka sisältää mm. digitaaliset työkalut ja viestintää
  • Projektityöskentely

Lue lisää Syklin sivuilta:
https://sykli.fi/koulutukset/koulutuskalenteri/

Lue lisää TE-palveluiden sivuilta:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/688235

Aika ja paikka
Koulutus alkaa tammikuun 2020 aikana, mutta opiskelijat voivat aloittaa porrastetusti jo marraskuussa, työjaksopaikan löydyttyä. Koulutus kestää noin 120 arkipäivää ja koostuu 20 koulutuspäivästä, 100 päivän työjaksosta sekä viikon lomasta. Opiskelupaikan saaminen edellyttää hakijalta sopivan yrityspaikan löytymistä yhteistyössä Syklin kanssa. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun työjaksopaikat löytyvät. Koulutus tapahtuu lähipäivinä Rovaniemellä, Oulussa tai Kajaanissa (opiskelijan on varauduttava kulkemaan lähipäiviin ed. mainituille paikkakunnille sekä järjestämään tarvittaessa itse majoituksensa lähipäivien aikana) sekä monimuoto-, etä- ja verkko-opetuksena.

Kaksivaiheinen haku:
Lähetä hakemus molempiin osoitteisiin TE-toimisto ja Sykli.
1) TE-toimisto: Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti www.te-palvelut.fi/koulutushaku sivujen kautta.
2) Sykli: Lähetä CV ja lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@sykli.fi Mainitse otsikossa miltä TE-alueelta haet koulutukseen sekä koulutuksen nimi.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten hakemuksessa on tärkeää tuoda esille yksilöityjä perusteluja koulutukseen hakeutumiselle. Soitamme sinulle ja ohjeistamme työjaksopaikan hakuun valmistautumiseksi. Voit myös itse selvitellä mahdollista työjaksopaikkaa jo ennen tätä. Yritykset ja organisaatiot tekevät omien haastattelujensa perusteella lopulliset päätökset yhteistyön aloittamisesta.

Kysy lisää soittoaikoina:
tiistaisin klo 10-12
tai torstaisin klo 12-14

Terhi Liettilä
terhi.liettila@sykli.fi
p. 046 922 7696

Katso lisätietoja:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/688235