Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Suosittu Work in Lapland -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen ensi syksynä!

Work in Lapland on Euroopan laajuinen, tiistaina 1.9.2020 verkossa toteutettava osallistujille täysin ilmainen rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjois-Suomen teollisuus- ja matkailualan työnantajat sekä Suomesta ja eri maista rekisteröityneet työnhakijat. Jo neljättä vuotta peräkkäin järjestettävä suosittu tapahtuma on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopan laajuisesti. 

Päivä toteutetaan jälleen konseptilla, jossa työnhakijat eri puolilta Eurooppaa ja Pohjois-Suomen työnantajat kohtaavat verkkotapahtumassa rekisteröidyttyään englanninkieliselle verkkoalustalle. Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yritys saa kansainvälistä näkyvyyttä kymmenissä eri maissa. Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä. 

Vuoden 2019 tapahtuma oli suosittu – mukana oli 26 työnantajaa, 460 työpaikkailmoitusta, lähes 1400 työnhakijaa maailman laajuisesti ja päivän aikana video-ohjelmaa seurasi parhaimmillaan 2000 asiakasta!

Työnhakijat saavat tapahtuman kautta tietoa alan yrityksistä ja niiden tarjoamista työmahdollisuuksista sekä asumisesta ja työnteosta Pohjois-Suomessa. Tapahtumapäivänä työhakijat pääsevät keskustelemaan yritysten edustajien kanssa ja voivat saman tien järjestää itselleen myös työpaikkahaastattelun. 

Myös esimerkiksi kunnat, kehittämisyhtiöt, oppilaitokset ja matkailuyhdistykset voivat osallistua tapahtumaan virtuaalisen infopisteen kautta tuoden esiin mm. tietoa omasta toiminta-alueestaan sekä sen tarjoamista työ- ja asuinmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Tervetuloa mukaan verkossa järjestettävään rekrytointitapahtumaan! 

Tapahtumasta järjestetään kaksi Messilivelähetystä torstaina 16.7. Klo 13 alkavassa lähetyksessä tapahtumaa esitellään työnantajille ja klo 14 lähetyksessä työnhakijoille. Seuraa MessiLive.fi -lähetystä osoitteessa www.MessiLive.fi, MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta.

 

Lisätietoa: 

eojd@te-toimisto.fi 

https://www.europeanjobdays.eu

https://www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland-0


Oma
asiointi