Paikalliset hankkeet

Työllisyyspoliittiset hankkeet tarjoavat pidempään työttömänä olleille työnhakijoille työmahdollisuuksia palkkatuella, työkokeilupaikkoja ja valmennusta. Hankkeet tarjoavat apua työmarkkinavalmiuksien ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä työpaikan etsimiseen avoimilta työmarkkinoilta.

Tutustu Pirkanmaan hankkeisiin ja kiinnostuessasi toiminnasta, ole suoraan yhteydessä sen yhteyshenkilöön tai lähetä yhteydenottopyyntö TE-toimistolle Oma asiointi -palvelun kautta.

Hankkeet Pirkanmaalla

Avustajatoiminta – tietoa, taitoa, työtä, Sotainvalidien veljesliiton Pirkka-Hämeen piiri ry

Hankkeen tavoitteena on antaa pitkään työttömänä olleille työnhakijoille työtä sotainvaliditaustaisten asiakkaiden ja myös muiden sotiemme veteraanien sekä heidän puolisoidensa ja leskiensä avustajina. Hankkeen tavoitteena on myös opinnollistaa ja kouluttaa hankkeeseen palkattuja avustajia puhdistus- ja hoiva-alan tehtäviin yhdessä Pirkanmaan ammatillisten oppilaitosten kanssa. Hankkeella on tarjolla täydentävää korttikoulutusta. Hankkeen sijaintikunta on Tampere. Hankkeen asiakkaat voivat työllistyä eri Pirkanmaan alueille.

FRWRD, Nauha ry

Hankkeen tavoitteena on asiakkaiden osaamisen kehittäminen ja työllistymisen edistäminen. Keskeisinä toimenpiteinä ovat esimerkiksi opinnollistaminen ja osatutkintojen suorittaminen työtehtävien yhteydessä, maahanmuuttaja-asiakkaiden suomen kielen tuki, työllistymisvalmiuksia parantava koulutus sekä yksilö- ja ryhmävalmennus. Hankkeen sijaintikunta on Tampere ja Ylöjärvi.

Osaaminen edellä 2, Mielen ry

Hanke tarjoaa työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja monipuolisissa työtehtävissä, joissa voi suorittaa näyttöihin perustuvan osatutkinnon. Pelkässä yksilöohjauksessa on mahdollista käydä. Hankkeessa voi syventää työnhakutaitoja tai saada ohjausta digitaalisten taitojen lisäämiseen. Hanke tarjoaa suomen kielen opetusta maahanmuuttajille. Hankkeen sijaintikunta on Tampere.

Takaisin työelämään III, SPR:n Mäntän osasto

Hanke työllistää palkkatuella ja tarjoaa työkokeilupaikkoja samankaltaisista tehtävistä, joita on tarjolla avoimilla työmarkkinoilla. Hanke tarjoaa yksilö- ja ryhmäohjausta sekä järjestää erilaista koulutusta osaamisen kehittämiseksi esimerkiksi korttikoulutukset. Hanke tarjoaa matalan kynnyksen työpaikkoja pitkään työttömänä olleille henkilöille. Hankkeen sijaintikunta on Mänttä-Vilppula.

Työkyky tutuksi, Nokian Väliasema ry

Hankkeen tavoitteena on työllistää välityömarkkinoille avoimia vastaaviin työtehtäviin kymmenelle eri ammattialalle. Työnkuvat rakentuvat asiakkaan osaamisen ja voimavarojen mukaisesti. Hanke tarjoaa muun muassa yksilö- ja ryhmäohjausta, työllistymis- ja digikoulutuksia. Työllistymisen aikana on mahdollisuus suorittaa osatutkintoja. Hankkeen sijaintikunta on Nokia. Hankkeen asiakkaat voivat työllistyä eri Pirkanmaan alueille.

Työstä muutoksia! Teemana Muutos - TeeMu ry

Hankkeen tavoitteena on palveluiden avulla edistää asiakkaan työelämävalmiuksia, kartoittaa asiakkaan työ- ja toimintakykyä, tukea alavalintaa ja jatkopolkua kohti työllistymistä avoimille työmarkkinoille tai muuta asiakkaan tilannetta selkiyttävää ratkaisua kohti. Hanke tarjoaa työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja, työllistymistä edistäviä palveluja, uraohjauspalvelua ja työhönvalmennusta. Hankkeen sijaintikunta on Kangasala.

  • Yhteyshenkilöt Asta Lahikainen, puh. 050 434 4924, asta.lahikainen@teemanamuutos.fi tai Jaana Romo-Inkeri, puh. 050 433 7040, jaana.romo-inkeri@teemanamuutos.fi.
  • Hanketta toteutetaan ajalla 1.1.2022 - 31.7.2024.
  • Lisätietoa hankkeesta (teemanamuutos.fi)

Työstä osallisuuteen, ViaDia Pirkanmaa ry

Hankkeessa on tarjolla monipuolisia työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja. Hankkeessa on mahdollista suorittaa myös osatutkintoja ja työllistymistä edistäviä korttikoulutuksia. Hankkeen sijaintikunnat ovat Tampere, Kangasala ja Vilppula.

Uusia polkuja työelämään, Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry

Hanke tarjoaa työkokeilun ja palkkatukityöllistämisen avulla uusia ja yksilöllisiä polkuja työelämään ja reittejä työhön, opiskeluun tai yrittäjyyteen. Hankkeessa on tarjolla yksilövalmennuksen lisäksi mm. siivous- ja puhtaanapidon töitä, kiinteistö- ja huoltotöitä sekä it-avustajan ja kiertotalouden työtehtäviä. Hanke tarjoaa suomen kielen opetusta maahanmuuttajille. Hankkeen sijaintikunta on Tampere.

te-updated 20.06.2024