Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Syksyn yrittäjäkoulutukset haussa

Kainuun TE-toimisto järjestää kaikille yrittäjyyttä miettiville, yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville ja äskettäin yrittäjäksi ryhtyneille henkilöille koulutusta. Koulutukset toteutetaan joko osittain tai kokonaan verkkokoulutuksena. Webinaareihin voit osallistua kotoa, työpaikalta jne. Koulutukset ovat maksuttomia.

Oman yrityksen perustamisen teemapäivät on tiivis yrittäjäkurssi, joka antaa suoria vastauksia ja käytännön vinkkejä oman yritystoiminnan käynnistämiseen. Teemapäivä järjestetään 10. – 12.11.2016. Teemapäivät järjestetään Kajaanissa Intotalolla, mutta niihin voi osallistua myös verkon välityksellä. Teemapäivät järjestetään to – pe klo 17.00 – 20.30 ja la klo 9.00 – 15.30.

Yrityksen myynti- ja markkinointiosaamisen verkkokoulutus antaa tietoa ja tukea liiketoiminnan kehittämisessä etenkin myynnin ja markkinoinnin osalta. Koulutuksen aikana laaditaan käytännöllinen ja toimiva markkinointisuunnitelmaa tai tarkennetaan ja päivitetään jo olemassa olevaa suunnitelmaa. Koulutuksen webinaarit järjestetään 15.11. – 15.12.2016 ti- ja to-iltaisin noin klo 17.30 – 20.30. Esite.

Näiden lisäksi järjestetään Hiomo - yrittäjyyden valmennusohjelma oman alansa osaajille ja aloittaville yrittäjille. Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää yrittäjäosaamista, madaltaa yrittäjyyden kynnystä ja auttaa yrittäjyyden ensiaskelissa sekä valmentaa yrittäjähenkisiä asiantuntijoita työelämän tarpeisiin. Koulutus alkaa 19.9.2016 ja kestää kolme kuukautta.

Koulutuksiin hakeudutaan www.te-palvelut.fi/koulutushaku.


Oma
asiointi