Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Oma asiantuntija on apunasi työnhaussa

Meillä Pohjois-Savon TE-toimistossa kaikilla asiakkailla on Oma asiantuntija. Voit asioida kanssamme verkossa, puhelimessa ja käymällä TE-toimistossa.

Voit ottaa asiantuntijaan yhteyttä, kun tarvitset apua työnhakuun, työllistymiseen ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Ensisijainen tapa ottaa yhteyttä asiantuntijaasi, on jättää yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelussamme. Oma asioinnissa voit ilmoittaa myös työnhaun ja yhteystietojen muutoksista, tarkistaa avoinna olevat tehtävät sekä ilmoittaa tarjotun työn hakemisesta. 

Toimistossamme on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen tapaamiseen asiantuntijan kanssa. Ajanvaraukset sovitaan aina etukäteen. Tapaamiset hoidamme etäyhteyksin 31.12.2020 asti. 

Jos sinun tarvitsee lähettää TE-toimistoon salassa pidettäviä viestejä ja liitetiedostoja, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Oma asiointi -palvelua, voit lähettää viestisi käyttämällä turvapostia. 

Postiosoite: Pohjois-Savon TE-toimisto, PL 2000, 70101 Kuopio 

Valtakunnallisesta puhelinpalvelusta numerosta 0295 025 500 saat apua kaikissa TE-palveluissa asiointiin ja työllistymiseen liittyvissä asioissa ja verkkopalvelujen käytössä sekä tarvittaessa jatko-ohjauksen muihin sinulle sopiviin palveluihin.  

Toimipaikat

Asiakaspalvelupisteemme sijaitsevat: 

Kuopio, TE-palvelut Messi, kauppakeskus Apaja E-porras, ma-pe klo 9-16 

Siilinjärvi, TE-palveluiden Info, Toritie 12, ma-ke ja pe klo 9-12 ja 13-16 

Iisalmi, TE-palvelut Messi, Karjalankatu 3, 2. krs., ma-pe klo 9-16 

Varkaus, TE-palvelut Messi, Wredenkatu 2, 2, krs., ma-pe klo 9-16 

Hyödylliset kanavat työnhakuun

Muistathan hyödyntää myös MessiLive.fi, joka on Pohjois-Savon TE-toimiston tehokas ja vuorovaikutteinen rekrytointikanava työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen.

Pohjois-Savon TE-toimiston ajankohtaiset asiat löydät verkkosivuiltamme ja seuraamalla meitä sosiaalisen median kanavissamme Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn.