Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Pohjois-Savon TE-toimisto tiedottaa: Työllisyysviikko 18.-22.2.2019

Pohjois-Savon Työllisyysviikon erilaisissa tapahtumissa edistetään työllisyyttä, yrittäjyyttä ja urasuunnittelua koko maakunnassa. Kolmas vuotuinen Työllisyysviikko järjestetään viikolla 8.

Työllisyysviikon tavoitteena on vaikuttaa maakunnan työllisyyteen tuomalla työpaikkoja ja palveluja aktiivisesti esille. Rekrytointi- ja uratapahtumissa alueen yritykset hakevat uusia työntekijöitä ja esittelevät toimintaansa.

Yksi viikon teemoista on yrittäjyyteen kannustaminen ja yrityksille suunnattujen palvelujen esitteleminen. Muita teemoja ovat työhaku, kesätyömadollisuudet ja kuntien erilaiset kesätyön tuet. Myös pitkään työelämästä poissaolleille ja osatyökykyisille on suunnattu erilaisia tapahtumia.

Työllisyysviikon tapahtumat järjestetään kuntien, yritysten, oppilaitosten, TE-toimiston, hankkeiden ja muiden toimijoiden yhteistyönä. Pohjois-Savon TE-toimistolla on ollut vahva rooli herätellä eri tahoja tapahtumanjärjestämiseen.
 
Viikon aikana TE-palvelujen asiantuntijat jalkautuvat maakuntaan. Asiantuntijat ovat tavoitettavissa eri tapahtumissa ja niillä paikkakunnilla, joilla TE-toimistolla ei ole toimipaikkaa. Näissä kunnissa alle 25-vuotiaat nuoret tavataan henkilökohtaisesti.
 
Työllisyysviikon teemoja tuodaan esille myös MessiLive.fi -lähetyksissä. Keskiviikkona 20.2. MessiLive.fi jalkautuu Varkauteen kuvaamaan seudun työnantajien rekrylähetyksiä. Työllisyysviikon Kuopion ja Iisalmen lähetyksissä on yritysten rekrytointien lisäksi esillä erilaisia työnhaun teemoja.
 
Työllisyysviikon tapahtumat löytyvät TE-toimiston tapahtumakalenterista, Työllisyysviikko 2019 Facebook-tapahtumasta sekä kuntien omilta nettisivuilta. Lisäksi viikolla 6 Messiliven lähetyksissä kerrotaan kuntakohtaisista tapahtumista.