Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Unelmana Työ

Hei Sinä korkeasti koulutettu osaaja!

 

Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Haluaisitko laajentaa verkostojasi ja mahdollisuuden näyttää kyntesi alueemme kehittyvien ja kasvuhaluisten yritysten parissa? Oletko valmis haastamaan itsesi unelmiesi työpaikan löytämiseksi? Jos vastasit joihinkin edellisistä kyllä, Talentree Oy:n järjestämä Unelmana Työ –valmennus on juuri sinua varten.

 

Unelmana Työ –valmennus on saavuttanut viimeisen kahden vuoden aikana suuren suosion korkeasti koulutettujen osaajien keskuudessa. Elokuussa 2017 aloitammekin järjestyksessään jo viidennen valmennuksen, johon mahtuu mukaan 12 motivoitunutta osaajaa. Valmennuksen aikana tunnistetaan omia vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita, laaditaan hissipuheita ja päivitetään työnhakudokumentteja, kuvataan henkilökohtaiset video-CV:t palkitun elokuvantekijän johdolla, tavataan alueemme mielenkiintoisia yrityksiä ja ennen kaikkea opitaan ryhmänä ja yhdessä. Valmennus huipentuu kolmen kuukauden mittaiseen yritysjaksoon, jonka tavoitteena on käytännön tekemisen kautta löytää unelmien työpaikka. Aiemmat valmennukset ovat olleet tuloksiltaan erinomaisia, nyt onkin aika aloittaa uusi valmennus koodinimeltään "Unelmana Työ V". Mukaan valmennukseen tahdomme juuri Sinut!

 

Lue lisää valmennuksesta oheisesta esitteestä ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 20.6.2017, mutta kannattaa ilmoittautua jo nyt. Suoraan ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä. Toisesta liitteestä löydät vastaukset useimmiten esitettyihin kysymyksiin.

Useimmiten esitetyt kysymykset

Lisätietoa valmennuksesta löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta www.talentree.fi . Voit myös ottaa yhteyttä Sampsa Wulffiin arkisin klo. 14-16 puh. 050 366 0220. Sähköpostitiedustelut osoitteeseen sampsa.wulff@talentree.fi.