null KISÄLLI mukana oppisopimusviikolla 4. - 10.10.

Valtakunnallista oppisopimusviikkoa vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Oppisopimusviikolla juhlistetaan tulevaisuuden osaajia ympäri Suomen 4. – 10.10.2021.

Oppisopimuksen suosio on nousussa ja oppisopimukseen liittyviä käytänteitä pyritään myös kehittämään sujuvammiksi. Satakunnan TE-toimisto on mukana Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamassa uudenlaisen oppisopimusmallin kehittämispilotissa omalla KISÄLLI-pilotillaan.

KISÄLLIssä pyritään rakentamaan polkua oppisopimukseen asteittain. Pilotin kohderyhmää ovat alle 30-vuotiaat Rauman alueella asuvat nuoret, jotka ovat kiinnostuneita työvaltaisesta koulutuksesta. Oppiminen tapahtuu opinnollistamalla. Yhteistyö yrityksen kanssa voidaan aloittaa esimerkiksi työkokeilun tai palkkatuetun työn aikana ja opittuja taitoja saadaan näyttöjen avulla sisällytettyä osaksi ammatillista tutkintoa. Pilotti tarjoaa näin myös yrityksille matalankynnyksen mallin oppisopimuksen suuntaan.

Oppisopimusviikon kunniaksi myös Rauman Ohjaamolla järjestetään ohjelmaa. WinNovan opo on paikalla kertomassa oppisopimuksesta ja vastaamassa kysymyksiin. Raumalla toteutettava KISÄLLI-pilotti on mukana tapahtumassa kertomassa työvaltaisen koulutuksen pilotista ja esittelemässä avoinna olevat KISÄLLI-paikat. Mukaan ilmoittautuneita KISÄLLI-paikan tarjoavia yrityksiä on jo parisen kymmentä, eli polkuja oppisopimuksen suuntaan nuorille on nyt runsaasti tarjolla Raumalla.

Kaikki työvaltaisesta koulutuksesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan 6.10.2021 klo 13 - 16, Rauman Ohjaamo, Nortamonkatu 30.

Tapahtumassa arvotaan myös 50 euron lahjakortti S-kauppaan sekä kahvilalahjakortteja. Kilpailuun voi osallistua KISÄLLIn instagramissa tai paikan päällä tapahtumassa.

Ota KISÄLLI seurantaan somessa:

Instagram (instagram.com)
Facebook (facebook.com)

Lue lisää KISÄLLIstä verkosivuiltamme

Ohjaamo Rauman verkkosivut (nuortenrauma.fi)
Ohjaamo Rauma Instagramissa

 


 

Uppdaterad: 22.09.2021