Ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelu

Keskustelutuki koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusoloissa

Koetko huolta tai epävarmuutta työttömäksi jäämisen, lomautuksen tai yritystoiminnan äkillisen lakkaamisen vuoksi? Jos haluat keskustella tilanteestasi, voit lähettää yhteydenottopyynnön uraohjaus.satakunta@te-toimisto.fi soitamme sinulle päivystysaikana (ti ja to, klo 9-11) tai varaamme kanssasi sopivan keskusteluajan. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista.

Kanssasi keskustelevat TE-toimiston psykologit, jotka ovat urasuunnittelun ja työelämän muutostilanteiden ammattilaisia. Päivystävä psykologi auttaa sinua pohtimaan keinoja, miten voit helpottaa tilannettasi, löytää voimavaroja ja ratkaista ongelmiasi.

Huomaathan, että tässä päivystyksessä ei hoideta työttömyysturvaan liittyviä asioita.

Ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelu

Uraohjauspalvelussa voit pysähtyä tarkastelemaan elämäntilannettasi, ominaisuuksiasi, työelämään liittyviä odotuksiasi ja kiinnostuksiasi sekä aikaisempia kokemuksiasi koulutuksessa ja työssä. Voit selvitellä työssä tai koulutuksessa mahdollisesti esiintyviä pulmia ja saada apua ammatin tai työn vaihtoon liittyviin pohdintoihisi. Ohjauksen tavoitteena on auttaa sinua löytämään itsellesi soveltuva ammatillinen tai koulutuksellinen ratkaisu.

Ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelu on tarjolla koulutus- tai työtilanteestasi riippumatta. Apuna selvittelyissä voidaan käyttää myös psykologisia arviointimenetelmiä ja testejä tai työkokeiluja.

Uraohjausta on saatavilla henkilökohtaisena ohjauksena työ- ja elinkeinotoimistossa. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta.

Ajanvarauspyynnön ammatinvalinta- ja uraohjauspalveluun voit lähettää sähköpostilla uraohjaus.satakunta@te-toimisto.fi
Kerro sähköpostiviestissä mihin toimipaikkaan haluat varata ajan (Pori, Rauma, Harjavalta tai Kankaanpää), toiveet tapaamisajasta, yhteystietosi ja halutessasi lyhyt kuvaus kysymyksistä, joihin kaipaat apua. 

Henkilökohtainen käynti ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelun päivystyksessä ilman ajanvarausta ei ole käytössä koronavirusepidemian vuoksi. Ilmoitamme kun tilanne muuttuu.

Toimipaikkojen yhteystiedot.

Lisätietoa ammatinvalinta- ja uraohjauspalvelusta

E-
tjänster

Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Linkkejä:
Ammattinetti
AVO-ammatinvalintaohjelma
Foreammatti

TE-puhelinpalvelut:
Koulutusneuvonta
Uraohjaus