Työllisyyspoliittisten hankkeiden palvelut asiakkaille

Oletko ollut jo pidempään työttömänä? Tuntuuko sinusta siltä, että tarvitset apua työelämään palaamiseksi? Etsitkö palvelua, jossa voisit parantaa mahdollisuuksiasi, kehittää omaa ammattitaitoasi, osaamistasi ja muita työmarkkinavalmiuksiasi?

Työllisyyspoliittiset hankkeet tarjoavat palveluja, joihin sinun kannattaa tutustua. Tavoitteena on, että löydät sinulle räätälöidyn reitin takaisin työelämään, opiskeluun tai muiden vaihtoehtojen kartoittamiseen. Hankkeissa on tarjolla mm. työkokeilumahdollisuuksia, ansiotyötä (palkkatuetusti), osatutkintojen ja tutkintojen suoritusmahdollisuuksia. Hankkeessa olosi aikana saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta, tilanteesi mukaan. Kysy lisätietoja hankkeen yhteyshenkilöltä, tiedot löytyvät hanketoimijan nettisivuilta (linkit näihin alla). Lisätietoja saat myös omalta vastuuvirkailijaltasi.

Vuodelle 2024 rahoituksen saaneet hankkeet

Kankaanpään aikuiskoulutussäätiö

 Satakunnan hyvinvointi- ja kulttuuriyhdistysten tuki ry

Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry

Suomen Punainen Risti/Kontti -kierrätystalo

Rauman Seudun Katulähetys ry

Rauman Seudun Työnhakijat ry

Hankkeiden esittelyvideot


​​​​​​​​​​​​​​​​​Työllisyyspoliittinen avustus on rahoitusmuoto, jolla työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) voi hankkia hankemuodossa tuotettuja palveluja asiakkailleen. Avustusta voidaan myöntää yhdistykselle, säätiölle, kunnalle tai kuntayhtymälle.

Lisätiedot:

Petra Ranta
Kehittämisasiantuntija
Satakunnan TE-toimisto
petra.ranta(at)te-toimisto.fi
p. 0295 045 035

Uppdaterad: 26.02.2024