​TE-live

​​TE-live tarjoaa työnantajille ja kouluttajille tehokkaan tavan rekrytoida työvoimaa, esitellä koulutusta ja tavoittaa työnhakijoita ympäri Suomen.


TE-liven logo.

Työnhakijoilla on mahdollisuus tutustua tarjolla oleviin työ- ja koulutusmahdollisuuksiin paljon tarkemmin ja syvällisemmin kuin pelkkää työpaikkailmoitusta lukemalla. Lähetyksissä on vieraina työnantajan edustajia, työntekijöitä, oppilaitosten edustajia, opettajia, opiskelijoita ja monenlaisia asiantuntijoita.

Satakunnan TE-toimiston tuottamat lähetykset painottuvat pääosin rekrytointiin ja RekryKoulutusten esittelyyn. Kanavalta löytyy myös TE-palveluja esitteleviä lähetyksiä sekä muuta työelämään liittyvää kiinnostavaa ohjelmatarjontaa. Lähetyksiä tuottavat TE-toimistot ympäri Suomen.

Suoria TE-livelähetyksiä ja niiden tallenteita voi katsella TE-live-sivustolla. Satakunnan TE-toimiston tuottamat lähetykset löytyvät myös toimistomme YouTube-kanavalta. Lähetyksen aikana on myös mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta tai niitä voi jättää ennakkoon lähetyskortilta löytyvällä lomakkeella. 

Työnantaja - kysy lisää!

Taina Kynäsniemi, viestintäasiantuntija, Satakunnan TE-toimisto, 0295 045 085

sähköpostit etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Uppdaterad: 04.05.2023