Työkykykoordinaattori tukenasi

Työkykykoordinaattorin tehtävänä on luoda käytännöt ja toimintamalli osatyökykyisten työnhakijoiden ja työntekijöiden tilanteen edistämiseksi. Koordinaattori tekee tavoitteellista ja kehittävää yhteistyötä työnantajien ja muiden alueellisten verkostojen kanssa.   

Työkykykoordinaattori työnantajan tukena

Työkykykoordinaattori auttaa sinua löytämään ratkaisuja yrityksesi työvoimapulaan tarjoten vaihtoehtona osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämistä. Koordinaattori auttaa sinua hahmottamaan osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen mahdollisuudet ja tehtävät, joihin osatyökykyiset soveltuvat osana työyhteisöä.

Työkykykoordinaattori opastaa sinua myös löytämään oikeat ratkaisut jo olemassa olevan osatyökykyisen henkilökuntasi työkykyasioissa.

Lisäksi työkykykoordinaattori tiedottaa työnantajia erilaisista tukipalveluista, jotka liittyvät osatyökykyisten työllistämiseen mm. palkkatuki, työolosuhteiden järjestelytuki sekä työhönvalmennuspalvelut.

Työkykykoordinaattori työnhakijan tukena

Työkykykoordinaattori on osatyökykyisille työnhakijoille tarjottavien palvelujen asiantuntija. Työkykykoordinaattori palvelee sekä työttömiä että työssä olevia työnhakijoita.

Työkykykoordinaattorilta saat apua, jos olet osatyökykyinen tai työkyvyssäsi on tapahtunut muutoksia. Koordinaattori etsii tilanteeseesi sopivia palveluja ja muita ratkaisuja, jotta työllistyminen tai työelämässä pysyminen olisi mahdollista.

Työkykykoordinaattori on tukenasi kaikissa vaiheissa, jotka liittyvät työllistymiseen tai työelämässä pysymiseen.

Satakunnan TE-toimiston työkykykoordinaattoreina toimivat Heli Itähalme ja Laura Peltomaa. Ole yhteydessä -  mietitään yhdessä paras ratkaisu tilanteeseesi.

Heli Itähalme, työkykykoordinaattori, henkilö- ja yritysasiakkaat   
heli.itahalme@te-toimisto.fi, 0295 045 061                                   

Laura Peltomaa, työkykykoordinaattori, yritysasiakkaat     
laura.peltomaa@te-toimisto.fi, 0295 045 063  
 

Uppdaterad: 07.06.2024