Aktuellt

null TE-live Häme: Talentgate hakee kaupallisia tai teknisiä osaajia Young Professionals - Tie työelämään RekryKoulutukseen​​​​​​​

Talentgate tarjoaa kaupallisia entry-tason työpaikkoja RekryKoulutuksen kautta!

Viisi kuukautta kestävän RekryKoulutuksen kautta voi pätevöityä mm. markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun tai toimistotehtävien pariin. Tämä RekryKoulutus sopii entry-tason tehtäviä etsiville valmistumassa oleville tai hiljattain valmistuneille nuorille (20-30v.) sekä jo hieman työkokemusta oleville alanvaihtajille. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Tässä TE-livessä kuulet millaisia työmahdollisuuksia voit löytää Talentgaten kautta, kuka voi hakea ohjelmaan ja miksi rekrytoiva koulutusohjelma on toimiva työllistymisen väylä. TE-livessä ääneen pääsee myös koulutusohjelman nykyinen osallistuja sekä rekrytoiva yritys.

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä, TE-live Hämeen YouTube-kanavalla tai Facebook -sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä TE-live Hämeen YouTube-kanavalle.

Lähetys nähtävillä täällä.

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 29 september 2021, 10:00
Ends Ends: den 29 september 2021, 10:30

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023