Tuleva

Tule Tulevan lanseeraustilaisuuteen 30.11. ja tapaa inspiroiva Jonna Joutsen!


Liity mukaan Tulevaan! Tuleva on uusi palveluumme, jonka avulla löydät samalta sivustolta runsaasti palveluntuottajiamme ja heidän palvelunsa. Tulevassa voit vaikkapa kotisohvaltasi käsin tutustua sinua kiinnostaviin palveluihin ja ottaa yhteyttä yhteyshenkilöihin, joiden kanssa voit keskustella tarkemmin jatkosta. Et ole enää riippuvainen aukioloajoista, vaan voit tutustua palveluntuottajiin milloin sinulle sopii ja ehdottaa tapaamisaikaa suoraan Tulevan alustalta. Tuleva on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille (määräaikaiset työntekijät, lomautetut, yt-neuvotteluissa olevat).

Miten pääsen mukaan?

Tulevaan liittyminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda profiili Tavata-alustalle ja liittyä mukaan koodilla REN6DC. Profiilin luomisessa täytät vain yhteystietosi. Pääset luomaan profiilisi osoitteessa tavata.events/fi. Voit täydentää profiiliasi vielä myöhemmin, kuten kirjoittaa itsellesi esittelytekstin.

Tuleva-palvelu on käytössäsi 30.11. alkaen. Tule kuuntelemaan lanseerauspäivään inspiraatiopuhujamme Jonna Joutsenen puheenvuoro sekä kuuntelemaan muutamien palveluntuottajiemme esittelyjä. Lanseerauspäivä järjestetään etänä Tulevassa Tavata-alustalla. Tapahtuman tarkemman aikataulun näet alta. ⬇

Kuka Jonna Joutsen?

Jonna on media-alan yrittäjä, puhuja ja juontaja. Hän on tunnettu esimerkiksi Aku Ankan somesisällöistä ja aiemmin hän on tuottanut suosittua Fiidi-palvelua ja työskennellyt päällikkötehtävissä Sanoma Kidsillä.

Jonna on joutunut koulukiusauksen uhriksi ja hän onkin joutunut keräämään paljon rohkeutta tullakseen siksi, millainen hän haluaa olla. Jonnan mukaan kipeistäkin kokemuksista pääsee eroon, kunhan tekee töitä unelmiensa eteen.

Lanseerauspäivän ohjelma

  • Klo 12 tapahtuman avaus
  • 12.05 Jonna Joutsenen puheenvuoro
  • 12.20 Palveluntuottajaesittely: Arffman: Hämeen tuettu työhönvalmennus
  • 12.30 Palveluntuottajaesittely: Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
  • 12.40 Palveluntuottajaesittely: Lahden Diakonialaitos
  • 12.50 Kysymyksiä, kommentteja?
  • 13 tapahtuma päättyy

Lanseeraustunnin aikana kuulet siis mikä Tuleva on, millaisia palveluntuottajia pääset tapaamaan jatkossa ja mitä ajatuksia Jonnalla on rohkeudesta ja siitä, miten elämässään voi päästä eteenpäin. Tervetuloa!

Uppdaterad: 28.11.2022