Yhteistyökumppaneille

Työllisyyskatsaus

Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) julkaisee alueen työllisyyskatsauksen kuukausittain. Työllisyyskatsauksen tiedot perustuvat työ- ja elinkeinoministeriön Työnvälitystilastoon.

Työnvälitystilastot

Paikalliset työnvälitystilastot kertovat tarkemmin mm. nuorisotakuusta, työnhakija-asiakkaista, työnantajien TE-toimistoihin ilmoittamista avoimista työpaikoista ja työvoimapoliittisisten toimenpiteiden kohdentamisista.

Ammattibarometri

Ammattibarometri perustuu työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijanäkemykseen alueensa työmarkkinanäkymistä. Ammattibarometrissa arvioidaan noin 200 keskeisen ammatin rekrytointitarpeen ja työmarkkinatilanteen (työvoiman kysynnän ja tarjonnan vastaavuus) kehittyminen alueella seuraavan puolen vuoden aikana. Arvio suoritetaan kolme kertaa vuodessa (alkuvuodesta, keväällä ja syksyllä).

Hämeen seutukuntien nykytila ja kehitysnäkymät

Hämeen seutukuntien nykytilan ja kehitysnäkymien kuvaus valmistellaan Hämeen ELY-keskuksen johdolla yhteistyössä alueen maakunnan liittojen, seudullisten yrityspalvelujen ja TE-toimiston kanssa.

Hämeen TE-toimiston uutiskirje yhteistyökumppaneille

Hämeen TE-toimiston uutiskirje- logo

Hämeen TE-toimisto sosiaalisessa mediassa

FacebookInstagramTwitterLinkedInYoutube

    

 

Hämeen TE-toimisto

Sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Johtaja

Eija Mannisenmäki

Viestintä

viestinta.hame@te-toimisto.fi