Työnantajalle

Hämeen TE-toimisto on alueen työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen. TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan ja tarvittaessa myös henkilöstön kehittämiseen ja vähentämiseen.

Yritysten puhelinpalvelu työnantaja- ja yritysasiakkaille Kanta- ja Päijät-Hämeessä palvelee sinua arkisin klo 9 - 16.15, p. 0295 041 440.

​​​​Rekrytointi

Palvelemme sinua näillä kaikilla rekrytoinnin osa-alueilla

  • avoimen työpaikan vastaanottaminen ja julkaiseminen sovituissa kanavissa sekä työpaikan täyttämiseen liittyvä neuvonta
  • sopivien ehdokkaiden etsiminen ja esittely työnantajalle
  • työntekijöiden kouluttaminen suoraan työnantajan tarpeisiin (yhteishankintakoulutus)
  • kansainvälinen työnvälitys (EURES-palvelut)
  • Hämeen TE-toimiston rekrytointitapahtumat

Työnantajana voit luoda Työmarkkinatorille työpaikkailmoituksen ja saada ehdotuksia sopivista työntekijöistä. Voit ilmoittaa avoimet työpaikat myös verkossa Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelussa verkkopalvelutunnuksin tai avoimella lomakkeella ilman tunnuksia.

​​​​​​Rekrytointitapahtumat

Rekrytointitapahtumistamme vastaa kokenut tapahtumatuottamisen Painopistetiimimme. Haluatko löytää uudet työntekijät livetapahtumassa, tutustua hakijoihin etähaastatteluissa vai yhdistää nämä hybriditapahtumassa? Tutustu konsepteihimme tapahtumasivullamme ja ota yhteyttä!

Hämeen yrityspalvelut

Hämeen Yrityspalvelut on Hämeen TE-toimiston, Hämeen ELY-keskuksen ja Team Finlandin yrityspalvelujen sivusto. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaimmat ratkaisut ja olemme tukena yrityksesi eri vaiheissa. Sivustolta löydät kootusti tiedot aina aloittavan yrittäjän tilanteista rahoitukseen, kansainvälistymiseen ja muutostilanteisiin sekä asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot. Ota yhteyttä!
 

KIITO - Kiertotalousosaamisella uudistuvaa liiketoimintaa

Yhteistyössä HAMKin ja LAB ammattikorkeakoulun kanssa edistämme uusien kiertotalouden liiketoimintamallien luomista sekä niiden edellyttämän digitaalisen osaamisen kasvattamista Kanta- ja Päijät-Hämeen pk-yrityksissä ja niiden toimitusketjuissa. KIITO tukee maakuntien kestävän kasvun sekä vihreän siirtymän tavoitteita kehittämällä alueen kiertotalousosaamista. KIITO vahvistaa korkeakoulujen ja pk-yritysten yhteistyötä, kasvatetaan yritysten osaamista kiertotalouden ja digitalisaation saralla sekä kehittää pk-yritysten osaamistarpeisiin vastaavaa jatkuvan oppimisen koulutusta.

Työelämädiili

Osaatko hyödyntää rekrytoinneissa täsmätyökykyisten osaamista? Monimuotoinen työyhteisö on yksi menestyksen avaintekijä, joten tee Työelämädiili! Työelämädiilissä tuemme yrityksiä, jotka haluavat kehittää käytäntöjään ja kehittyä työkykyjohtamisen edelläkävijöiksi. Työelämädiili on yritykselle maksuton palvelu, joka on osa Hämeen TE-toimiston työkykypilottihanketta.

Virta-verkosto

Virta-verkosto koostuu 12:sta Lounais-Hämeen toimijasta ja teemme yhteistyötä alueen asukkaiden hyväksi. Tavoitteemme on tarjota sinulle parempaa palvelua aiempaa helpommin. Etsitpä uutta työtä, haluat kehittää osaamistasi, olet yrittäjä tai alanvaihtaja; olet oikeassa paikassa.

Virta-verkostoon kuuluu Lounais-Hämeen kuntia, hyvinvointialue sekä työelämän kehittämisen toimijoita kuten Hämeen TE-toimisto ja ammatti-instituutti. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä ratkaisut tilanteeseesi!

​​​​​​

 

 

 

Uppdaterad: 12.04.2024