Työnantajalle

Hämeen TE-toimisto on alueemme työmarkkinoiden asiantuntija, jonka tärkein tehtävä on työn välittäminen. TE-toimisto tarjoaa työnantajalle monipuolista apua henkilöstön hankintaan ja tarvittaessa myös henkilöstön kehittämiseen ja vähentämiseen.

Rekrytoinnissa käytössä ovat seuraavat palvelut:

  • avoimen työpaikan vastaanottaminen ja julkaiseminen sovituissa kanavissa  sekä työpaikan täyttämiseen liittyvä neuvonta
  • sopivien ehdokkaiden etsiminen ja esittely työnantajalle
  • työntekijöiden kouluttaminen suoraan työnantajan tarpeisiin (yhteishankintakoulutus)
  • kansainvälinen työnvälitys (EURES-palvelut)
  • mahdollisuus rekrytointitilaisuuksien järjestämiseen TE-toimiston tiloissa

Työnantaja voi käyttää työhallinnon nopeita ja ajantasaisia verkkopalveluja omatoimisesti ja kellonajasta riippumatta. Tieto avoimesta työpaikasta kannattaa laittaa www.te-palvelut.fi -sivuille, jossa se tavoittaa laajasti aktiiviset työnhakijat.

Yritysten ja työnantajien Oma asiointi verkossa
Yrityspalvelun puhelinnumero on  0295 041 440
Vuorotteluvapaa- ja palkkatukiasiat palkkatuet.hame@te-toimisto.fi

Sähköposti    yrityspalvelut.hame@te-toimisto.fi

>> Lomauttaminen

>> Työllistä taidolla -palvelu

Tarvitsetko osaavia työntekijöitä tai pitäisikö oman henkilöstön osaamista päivittää vastaamaan alan muuttuneita tarpeita? Tai tiesitkö, että muutoskoulutuksella voi kouluttaa henkilöstöä irtisanomistilanteissa? Hämeen TE-toimisto yrityspalveluiden Heli Nieminen ja Salpauksen opettaja Airi Aikio avaavat podcastilla TE-toimiston osittain rahoittamien yhteishankintakoulutuksien mahdollisuuksia yrityksille.

 

 

 

E-
tjänster