Aktuellt

null TE-live: Code Bootcampiltä buustia tuleville ohjelmisto- ja IT-alan tekijöille!

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa uuden oppimiselle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa päästä koodausurallasi alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena järjestettävä maksuton Code Bootcamp auttaa sinua kasvattamaan koodaustaitojasi ja kiihdyttämään osaamisesi kohti näköistäsi urahuippua vain 20 päivässä!

Code Bootcamp on rakennettu sinulle, joka etsit uusia uramahdollisuuksia ja innostut kasvattamaan koodausosaamistasi alan huippukouluttajien opastamana. Koodi taipuu kauttamme moneen ja ohjelma sopii niin alalle tuoreena astuville, kuin jo hieman edistyneemmillekin koodareille. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta. Hae mukaan pian ja koodaa urasi seuraava kappale Code Bootcampista!

Code Bootcamp on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille. Se järjestetään tiiviissä yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

TE-liven vieraina ovat project manager Eeva Teivaala Saranen Oy:stä ja koulutuksen suorittanut Matti Pesonen. Lähetä ennakkokysymyksiä ja tule mukaan chattiin!

Täältä linkki lähetykseen!

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 15 februari 2022, 13:00
Ends Ends: den 15 februari 2022, 13:30

Plats Plats: TE-live Häme

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023