Aktuellt

null TKI-teemaiset yritystilaisuudet Lahdessa ja Hämeenlinnassa syyskuussa

Kummassakin tilaisuudessa mukana Henkka Hyppönen, VTT, Business Finland, yrityksiä sekä maakunnallinen TKI-paneeli. Tilaisuudet on suunnattu niin suurille kuin pk-yrityksille ja seudullisille yrityspalvelutoimijoille. 

Syyskuun tilaisuuksissa eri toimijat tuovat esille näkökulmansa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. TKI-toiminnan aktivointi on tämän vuoden kärkiteemoja sekä valtakunnallisesti että maakunnallisesti. Team Finland -toiminnan kautta pyritään auttamaan yrityksiä kansainvälisille markkinoille: TKI-toiminta onkin oleellinen osa yritysten kansainvälistymistä ja uusilla markkinoilla menestymistä.

Molempien Hämeen maakuntien kärkiteemoina on myös TKI-toimien aktivoiminen. Haluamme Hämeen Yrityspalveluiden, Team Finland -toiminnan ja seudullisen yhteistyön nimissä tuoda yrityksille uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia TKI-toiminnan edistämiseen. Haluamme herättää yritykset innovoimaan ja kehittämään toimintaansa, vaikka elämmekin epävarmuuden keskellä.

Tilaisuus järjestetään Lahdessa Sibeliustalossa 13.9. ja Hämeenlinnassa Verkatehtaalla 15.9.2022. Tilaisuudet alkavat klo 12.00 ja päättyvät noin klo 15.30.  Ilmoittautuminen tilaisuuksiin Webropolin kautta 6.9. mennessä. Tilaisuudet järjestetään paikan päällä, eikä niihin ole mahdollista osallistua etänä. Tilaisuuksista ei tule tallennetta.

Kummassakin tilaisuudessa on sama sisältö:

12.00 Tilaisuuden avaus ja Hämeen Yrityspalveluiden esittely
12.15 Henkka Hyppösen puheenvuoro
13.00 Kahvitauko
13.30 VTT:n ja Business Finlandin esittely
14.30 Maakunnallinen TKI-paneelikeskustelu

Ilmoittaudu mukaan tästä (Webropol)

Tilaisuudet järjestetään osana DigiHäme – Helposti saavutettavat yrityspalvelut -hanketta, jossa kehitetään Hämeen Yrityspalveluja. Rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

 

Ägare TE-palvelut
Resurser Resurser: TE-palvelut

Starts Starts: den 13 september 2022, 12:00
Ends Ends: den 15 september 2022, 14:30

Julkaisupäivämäärä 2013-05-29 16:54


Uppdaterad: 06.07.2023